Giriş Kayıt
Sara Hamill

Sara Hamill


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Sara Hamill, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Çeşitli 6.7 9,657
2011 Dram 7.2 889
2009 Dram Yapımcı    
2008 Macera Yapımcı 7.9 62,053

Pembe Dokunuş
2004 Dram Yapımcı 6.6 3,577
2003 Çeşitli 7.8 23
2002 Dram Çeşitli    

Toz
2001 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 1,853
1984 Suç Çeşitli 6.6 2,287
Dizi Altyazıları
Westworld (15,404) Supernatural (4,636) La casa de papel (4,109) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,371) Gotham (3,352) Arrow (2,512) The 100 (2,045) 13 Reasons Why (2,042) Lucifer (1,834) The Flash (1,787)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018