Giriş Kayıt
Tatsuo Hamada

Tatsuo Hamada


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü

Tatsuo Hamada, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, set dekoratörü. Tokyo Hikayesi (1953), Geç Gelen Bahar (1949), Sanma no aji (1962), Erken Gelen Yaz (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 19
1962 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 4,923
1962 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 900
1960 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 2,768

Günaydın
1959 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.9 4,744
1958 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 2,372
1957 Dram Sanat Yönetmeni 8.3 1,969

Erken Gelen Bahar
1956 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
8.0 1,747
1954 Dram Sanat Yönetmeni    

Tokyo Hikayesi
1953 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
8.3 30,554
1952 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 91
1952 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 1,367

Erken Gelen Yaz
1951 Dram Sanat Yönetmeni 8.3 4,625
1951 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 46

Skandal
1950 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 2,388

Geç Gelen Bahar
1949 Dram Sanat Yönetmeni 8.3 9,171
1948 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 849
1947 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 173

The Record Of A Tenement Gentleman
1947 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 1,165

Bir Baba Vardı
1942 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 1,665
1941 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 722
1937 Komedi Set Dekoratörü 7.3 561
1936 Dram Yapım Tasarımcısı
Set Dekoratörü
7.9 2,058
1935 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 829

Dalgalanan Otlar Hikayesi
1934 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 2,314
1933 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
7.1 301
1933 Sanat Yönetmeni 7.2 334
1932 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 227
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,220) Mr. Robot (6,467) Game of Thrones (3,409) Shameless (2,843) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,645) Peaky Blinders (2,183) The Big Bang Theory (1,916) Manhunt: Unabomber (1,911) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017