Giriş Kayıt
Michael J. Halsted

Michael J. Halsted


Görsel Efekt

Michael J. Halsted, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Michael Halsted | Mike Halsted
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 63,382

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 194,754

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 679,654

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 180,838

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 193,830

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 422,145

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,059,015

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 343,817
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 196,951

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.5 358,330

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 356,266

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 129,255

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 510,098

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 563,506

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 274,680

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 566,545

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 423,054
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 57,150

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 324,021

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 507,157
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 270,777

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,197

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 129,507

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 135,772

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 141,500

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 63,848

Kasırga
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 151,723

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.0 93,670

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Görsel Efekt 7.2 47,098

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 64,182

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 303,517
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017