Giriş Kayıt
Michael J. Halsted

Michael J. Halsted


Görsel Efekt

Michael J. Halsted, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Michael Halsted | Mike Halsted
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 151,779

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 66,320

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 200,362

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 697,957

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 182,685

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 196,303

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 426,375

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,073,261

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 347,680
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 199,998

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.5 366,793

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 361,490

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 131,202

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 518,400

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 572,173

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 277,050

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 575,843

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 432,397
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 57,764

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 328,236

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 515,804
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 274,442

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,906

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 130,872

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 137,371

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 142,837

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 64,573

Kasırga
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 153,346

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.1 96,079

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Görsel Efekt 7.2 48,168

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 64,912

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 308,822
Dizi Altyazıları
Vikings (6,920) Shameless (5,542) Game of Thrones (3,701) Mr. Robot (3,206) Supernatural (2,980) Arrow (2,351) The Big Bang Theory (2,351) Outlander (2,132) Gotham (1,936) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017