Giriş Kayıt
Michael J. Halsted

Michael J. Halsted


Görsel Efekt

Michael J. Halsted, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Michael Halsted | Mike Halsted
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 299,773

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 69,908

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 208,812

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 735,587

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 185,405

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 199,802

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 432,153

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,095,349

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 352,296
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 204,343

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 379,803

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 369,249

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 133,541

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 528,308

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 582,690

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 280,392

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 598,994

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 446,779
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 58,721

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 333,632
2002 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 393

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 537,123
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 280,095

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 64,812

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 132,863

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 139,626

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 144,865

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 65,674

Kasırga
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 155,545

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.1 99,169

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Görsel Efekt 7.2 49,291

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 66,464

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 316,832
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,734) Den of Thieves (3,224) Hostiles (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,671) 12 Strong (2,509) Wildling (1,850) Winchester (1,401) Peter Rabbit (1,299) Submergence (1,280) The Commuter (1,253)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,805) The Terror (3,883) The Flash (3,313) Supernatural (3,147) Legion (3,122) The Crossing (2,461) The Expanse (1,667) Vikings (1,579) The Big Bang Theory (1,499) Fear the Walking Dead (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018