Giriş Kayıt
Michael J. Halsted

Michael J. Halsted


Görsel Efekt

Michael J. Halsted, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Michael Halsted | Mike Halsted
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 54,273

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 176,105

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 638,189

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 176,065

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 188,147

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 412,609

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,031,612

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 334,641
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 190,750

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.5 343,082

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 345,945

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 125,484

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 490,074

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 542,554

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 269,449

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 547,016

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 406,253
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 55,819

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 315,382

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 489,217
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 263,618

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 61,830

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 127,106

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 132,942

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 138,681

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 62,294

Kasırga
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 147,373

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.0 90,187

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Görsel Efekt 7.2 45,337

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 62,624

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 294,011
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,163) Doctor Strange (6,713) Allied (6,358) Moana (4,814) Lion (3,504) John Wick: Chapter 2 (3,372) Arrival (3,159) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,230) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,303) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,985) Suits (3,626) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,425) Arrow (2,024) Legion (1,974) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017