Giriş Kayıt
Michael J. Halsted

Michael J. Halsted


Görsel Efekt

Michael J. Halsted, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Michael Halsted | Mike Halsted
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 241,078

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 68,511

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 205,456

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 727,210

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 184,195

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 198,467

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 429,851

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,086,228

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 350,352
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 202,592

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 374,993

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 366,126

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 132,564

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 524,374

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 578,455

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 279,033

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 593,086

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 441,585
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 58,331

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 331,450
2002 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 393

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 531,932
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 278,062

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 64,416

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 132,023

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 138,827

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 143,985

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 65,273

Kasırga
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 154,592

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.1 97,915

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Görsel Efekt 7.2 48,804

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 65,652

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 313,601
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018