Giriş Kayıt
Michael J. Halsted

Michael J. Halsted


Görsel Efekt

Michael J. Halsted, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Michael Halsted | Mike Halsted
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 65,229

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 198,163

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 690,205

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 181,975

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 195,286

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 424,665

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,066,436

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 346,229
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 198,762

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.5 363,508

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 359,442

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 130,456

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 515,454

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 569,011

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 276,025

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 571,845

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 428,676
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 57,520

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 326,666

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 512,080
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 272,739

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,626

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 130,324

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 136,674

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 142,319

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 64,286

Kasırga
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 152,708

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.0 94,956

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Görsel Efekt 7.2 47,759

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 64,638

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 306,730
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017