Giriş Kayıt
Michael J. Halsted

Michael J. Halsted


Görsel Efekt

Michael J. Halsted, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Michael Halsted | Mike Halsted
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,091

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 190,505

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 668,260

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 179,306

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 191,995

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 419,363

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,050,214

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 340,505
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 195,224

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.5 353,446

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 353,060

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 128,014

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 505,352

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 558,414

Ada
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 273,126

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 561,296

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 417,700
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 56,736

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 321,611

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 502,265
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 268,566

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 62,786

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 128,747

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 134,749

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 140,559

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 63,350

Kasırga
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 150,689

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.0 92,497

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Görsel Efekt 7.2 46,546

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 63,670

E.T.
1982 Aile Görsel Efekt 7.9 300,517
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017