Giriş Kayıt
Bob Halsall

Bob Halsall


Oyuncu

Bob Halsall, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Suç Oyuncu 7.2 522
2006 Aksiyon Oyuncu    

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Oyuncu 5.3 46,690
1993 Dram Oyuncu 7.3 413
1992 Suç Oyuncu 8.5 104

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,048
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017