Giriş Kayıt
Bob Halsall

Bob Halsall


Oyuncu

Bob Halsall, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Suç Oyuncu 7.2 522
2006 Aksiyon Oyuncu    

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Oyuncu 5.3 46,148
1993 Dram Oyuncu 7.3 413
1992 Suç Oyuncu 8.5 104
Film Altyazıları
Baywatch (15,207) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,118) 6 Days (2,371) Dangal (2,343) Lady Macbeth (2,302) Dunkirk (2,267) Security (1,839) King Arthur: Legend of the Sword (1,332) Wakefield (1,326) Alien: Covenant (1,031)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,148) The Defenders (5,590) Rick and Morty (3,943) The Strain (2,686) Suits (1,994) The Sinner (1,610) Mr. Mercedes (1,402) Fargo (1,220) Breaking Bad (1,056) Preacher (935)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017