Giriş Kayıt
Bob Halsall

Bob Halsall


Oyuncu

Bob Halsall, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Suç Oyuncu 7.2 522
2006 Aksiyon Oyuncu    

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Oyuncu 5.3 47,665
1993 Dram Oyuncu 7.3 469
1992 Suç Oyuncu 8.5 104

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,155
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018