Giriş Kayıt
Pentti Halonen

Pentti Halonen


Oyuncu, Dublör

Pentti Halonen, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 5.9 193
2010 Aksiyon Çeşitli 8.9 2,000
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 67
1999 Komedi Oyuncu 6.9 200

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Dublör 5.8 17,462

Aziz
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 54,798
1997 Dram Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.8 136
1985 Dram Oyuncu 6.7 542
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017