Giriş Kayıt
Pentti Halonen

Pentti Halonen


Oyuncu, Dublör

Pentti Halonen, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 5.9 290
2010 Aksiyon Çeşitli 8.9 2,000
2009 Animasyon Oyuncu 6.6 67
2003 Aksiyon Çeşitli 9.2 8,068
1999 Komedi Oyuncu 6.9 200

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Dublör 5.8 18,068

Aziz
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 56,086
1997 Dram Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.8 136
1985 Dram Oyuncu 6.7 542
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018