Giriş Kayıt
Isabel Halliburton

Isabel Halliburton (85)


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı

Isabel Halliburton, 05 Nisan 1917 doğumlu casting, oyuncu yönetmeni, yapımcı. Bülbülü Öldürmek (1962), Aradigim ask (1963), Inside Daisy Clover (1965), Kaderin oyunu (1965) gibi yapımlarla biliniyor.19 Mayıs 2002 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1917
Ölüm Tarihi: 19 Mayıs 2002
Diğer Bir İsmi: Isabel M. Halliburton
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 64 Dram Casting 5.3 853
1979 62 Komedi Yapımcı 6.5 1,689

Eve Gelen Atlı
1978 61 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,698

Başkanın Bütün Adamları
1976 59 Biyografi Casting 8.0 79,390

Kaderin oyunu
1965 48 Dram Çeşitli 6.4 1,139
1965 48 Dram Çeşitli 6.3 2,507

Aradigim ask
1963 46 Komedi Çeşitli 7.6 2,977

Bülbülü Öldürmek
1962 45 Dram Çeşitli 8.3 231,730
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017