Giriş Kayıt
Isabel Halliburton

Isabel Halliburton (85)


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı

Isabel Halliburton, 05 Nisan 1917 doğumlu casting, oyuncu yönetmeni, yapımcı. Bülbülü Öldürmek (1962), Aradigim ask (1963), Inside Daisy Clover (1965), Kaderin oyunu (1965) gibi yapımlarla biliniyor.19 Mayıs 2002 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1917
Ölüm Tarihi: 19 Mayıs 2002
Diğer Bir İsmi: Isabel M. Halliburton
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 64 Dram Casting 5.3 853
1979 62 Komedi Yapımcı 6.5 1,689

Eve Gelen Atlı
1978 61 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,698

Başkanın Bütün Adamları
1976 59 Biyografi Casting 8.0 78,359

Kaderin oyunu
1965 48 Dram Çeşitli 6.4 1,077
1965 48 Dram Çeşitli 6.3 2,507

Aradigim ask
1963 46 Komedi Çeşitli 7.6 2,977

Bülbülü Öldürmek
1962 45 Dram Çeşitli 8.3 228,531
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,618) Rogue One (6,322) Split (6,271) Live by Night (6,043) Hidden Figures (5,465) Assassin's Creed (4,478) Paterson (4,051) Patriots Day (3,825) Allied (3,364) Brimstone (2,017)
Dizi Altyazıları
Legion (9,876) Arrow (5,886) The Flash (5,578) The 100 (3,735) The Expanse (3,398) Legends of Tomorrow (2,754) Colony (2,485) The Blacklist (2,389) Vikings (2,339) Designated Survivor (2,260)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017