Giriş Kayıt
Huntz Hall

Huntz Hall (79)


Oyuncu

Henry Richard Hall, 15 Ağustos 1919 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Herbie Rides Again (1974), Crime School (1938), (1938) Kirli Yüzlü Melekler (1938), (1937) Çıkmaz Sokak (1937) gibi yapımlarla biliniyor.30 Ocak 1999 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Henry Richard Hall
Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1919
Ölüm Tarihi: 30 Ocak 1999
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Henry Hall
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 73 Komedi Oyuncu 4.1 144

Tayfun
1987 68 Aksiyon Oyuncu 4.4 633
1984 65 Komedi Oyuncu    
1982 63 Dram Oyuncu 6.2 513
1977 58 Biyografi Oyuncu 6.1 1,142
1974 55 Komedi Oyuncu 5.6 5,560
1967 Macera Oyuncu    
1958 39 Komedi Oyuncu 5.9 70
1957 38 Komedi Oyuncu 6.0 81
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,157
1954 35 Korku Oyuncu 6.7 430
1953 34 Komedi Oyuncu 7.0 243
1952 33 Komedi Oyuncu 7.1 209
1952 33 Komedi Oyuncu 7.1 192
1952 33 Aksiyon Oyuncu 6.8 185
1951 32 Komedi Oyuncu 6.9 292
1949 30 Dram Oyuncu 6.8 170
1945 26 Dram Oyuncu 7.3 2,809

Kahkahalar Tufanı
1945 26 Komedi Oyuncu 7.2 1,456
1942 23 Aksiyon Oyuncu 6.9 10
1939 20 Korku Oyuncu 5.7 1,414
1939 20 Dram Oyuncu 7.0 265
1939 20 Dram Oyuncu 6.1 314
1939 20 Suç Oyuncu 7.0 1,459

Kirli Yüzlü Melekler
1938 19 Suç Oyuncu 8.0 16,250
1938 19 Suç Oyuncu 6.7 98
1938 19 Suç Oyuncu 6.9 854

Çıkmaz Sokak
1937 18 Suç Oyuncu 7.5 4,483
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017