Giriş Kayıt
George Hall

George Hall (85)


Oyuncu

George Hall, 19 Kasım 1916 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Süper Baba (1999) yapımıyla biliniyor.21 Ekim 2002 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1916
Ölüm Tarihi: 21 Ekim 2002
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon 5.9 29,629

Süper Baba
1999 83 Komedi Oyuncu 6.4 168,459

Sadık Arkadaş
1997 81 Biyografi Oyuncu 7.3 11,131
1996 80 Macera Oyuncu    

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,887
1988 72 Komedi Oyuncu 4.5 4,897
1987 71 Komedi Oyuncu 6.2 1,744
1944 28 Komedi Oyuncu 7.7 3,726
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017