Giriş Kayıt
George Hall

George Hall (85)


Oyuncu

George Hall, 19 Kasım 1916 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Süper Baba (1999) yapımıyla biliniyor.21 Ekim 2002 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1916
Ölüm Tarihi: 21 Ekim 2002
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon 5.9 29,546

Süper Baba
1999 83 Komedi Oyuncu 6.4 167,796

Sadık Arkadaş
1997 81 Biyografi Oyuncu 7.3 11,131
1996 80 Macera Oyuncu    

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,849
1988 72 Komedi Oyuncu 4.5 4,886
1987 71 Komedi Oyuncu 6.2 1,744
1944 28 Komedi Oyuncu 7.7 3,726
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017