Giriş Kayıt
Geoffrey Hall

Geoffrey Hall


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Görsel Efekt, Sesler

Geoffrey Hall, görüntü yönetmeni, kameraman, görsel efekt, sesler. Kasap (2000), Red Dog (2011), Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri (2010), Drift (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Geoff Hall
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 312
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 1,497
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 705
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 4,001
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 13,527

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.1 13,412
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 1,465
2008 Korku Görüntü Yönetmeni 5.4 3,840

Şiddet Uçuşu
2007 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    

Gölge Adam
2006 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.2 12
2005 Belgesel Kameraman 6.9 1,780
2005 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.3 1,389
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 790
2002 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 2,861

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Animasyon 5.3 45,681

Kasap
2000 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.2 32,480
1992 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 23,561
1989 Aksiyon Kameraman 5.7 17,198

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 Dram Sesler
Kameraman
6.9 7,265
Dizi Altyazıları
The Flash (8,824) Better Call Saul (6,826) Lucifer (3,956) American Gods (3,684) Fargo (3,628) Gotham (3,593) Twin Peaks (3,149) The 100 (2,971) 12 Monkeys (2,607) Supernatural (2,576)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017