Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
David S. Hall

David S. Hall (59)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

David Samuel Hall, 23 Temmuz 1905 Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. The Greatest Story Ever Told (1965), Story of G.I. Joe (1945), Charlie Chan in Reno (1939), Wee Willie Winkie (1937) gibi yapımlarla biliniyor.23 Temmuz 1964 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: David Samuel Hall
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1905
Ölüm Tarihi: 23 Temmuz 1964
Doğum Yeri: Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: David Hall
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.6 6,661
1945 40 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.4 2,285
1941 36 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 669
1939 34 Komedi Sanat Yönetmeni 7.6 987
1939 34 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 360
1937 32 Komedi Sanat Bölümü 6.5 261
1937 32 Macera Sanat Yönetmeni 7.1 1,022
1931 26 Western Sanat Yönetmeni 5.9 122
1931 26 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 61
1929 24 Macera Sanat Bölümü 7.7 902
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017