Giriş Kayıt
Rodolfo Halffter

Rodolfo Halffter (87)


Müzisyen, Müzisyen

Rodolfo Halffter Escriche, 19 Ekim 1900 Madrid, İspanya doğumlu müzisyen, müzisyen. Unutulmuşlar (1950) yapımıyla biliniyor.14 Ekim 1987 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rodolfo Halffter Escriche
Doğum Tarihi: 19 Ekim 1900
Ölüm Tarihi: 14 Ekim 1987
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Rodolfo Halfter
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 59 Dram Müzik 8.0 3,708
1956 56 Belgesel Müzik 7.9 47
1954 54 Dram Müzik    

Unutulmuşlar
1950 50 Suç Müzik
Müzik
8.3 13,556
1944 44 Romantik Müzik 7.7 664
1942 42 Dram Müzik 5.7 23
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017