Giriş Kayıt
Barbara Hale

Barbara Hale (94)


Oyuncu

Barbara Hale, 18 Nisan 1922 DeKalb, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Perry Mason (1957), The Window (1949), The Boy with Green Hair (1948), Örümcek (1975) gibi yapımlarla biliniyor.26 Ocak 2017 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1922
Ölüm Tarihi: 26 Ocak 2017
Doğum Yeri: DeKalb, Illinois, ABD
Takma İsmi: Barb
Burcu: Koç
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Çarşamba
1978 56 Komedi Oyuncu 7.3 4,661

Örümcek
1975 53 Korku Oyuncu 2.8 2,891

Havaalanı
1970 48 Dram Oyuncu 6.6 13,606
1962 Komedi Oyuncu    
1961 Komedi Oyuncu    
1959 Komedi Oyuncu    
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,362
1957 Komedi Oyuncu    
1956 34 Western Oyuncu 5.9 770
1956 34 Suç Oyuncu 6.3 117
1955 33 Tarihi Oyuncu 6.2 721
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,120
1950 28 Komedi Oyuncu 6.7 603
1949 27 Dram Oyuncu 7.5 2,358
1949 27 Kara Film Oyuncu 6.3 322
1948 26 Komedi Oyuncu 6.8 1,934
1945 23 Western Oyuncu 6.2 168
1943 21 Komedi Oyuncu 6.0 436
1943 21 Dram Oyuncu 6.9 3,853
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,900) Passengers (5,806) Doctor Strange (4,324) Allied (3,093) Arrival (2,616) Split (2,537) xXx: Return of Xander Cage (2,382) Forushande (2,266) Moana (2,011) Lion (1,583)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,596) Legion (5,383) Arrow (4,987) Taboo (4,798) Supernatural (4,532) Vikings (3,971) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,432) Black Sails (3,396) Blindspot (3,302) Suits (3,287)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017