Giriş Kayıt
Montrose Hagins

Montrose Hagins (88)


Oyuncu

Montrose Hagins, 05 Mayıs 1924 Charlotte, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. (1986) Mahluklar (1986), (1988) Mahluklar 2 (1988), (1999) Love Stinks (1999), (1996) Shiloh (1996) gibi yapımlarla biliniyor.24 Ekim 2012 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1924
Ölüm Tarihi: 24 Ekim 2012
Doğum Yeri: Charlotte, North Carolina, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başımın Belası
2003 79 Komedi Oyuncu 5.6 30,601
2001 Aksiyon Oyuncu    
1999 75 Komedi Oyuncu 5.8 4,398
1999 Komedi Oyuncu    

Kalıntı
1997 73 Korku Oyuncu 5.7 20,081
1996 72 Dram Oyuncu 6.4 2,161
1995 71 Dram Oyuncu 3.0 445
1994 Komedi Oyuncu 6.1 8,286
1991 Komedi Oyuncu 6.5 456

Birşey Söyle
1989 65 Komedi Oyuncu 7.4 69,204
1989 Komedi Oyuncu 8.9 186,078

Amerika Rüyası
1988 64 Komedi Oyuncu 7.0 127,012

Mahluklar 2
1988 64 Komedi Oyuncu 5.3 10,337

Mahluklar
1986 62 Aksiyon Oyuncu 6.0 24,720
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017