Giriş Kayıt
Tirsa Hackshaw

Tirsa Hackshaw


Editör, Editör, Görsel Efekt

Tirsa Hackshaw, editör, editör, görsel efekt. Jessica Jones (2015), The Punisher (2017), Luke Cage (2016), Yarının İnsanları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tirsa K. Hackshaw
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Editör 8.7 97,953
2017 Komedi Editör 8.0 8,931
2017 Gerilim Editör 4.4 496
2016 Aksiyon Editör 7.5 86,622
2015 Aksiyon Editör 6.2 3,698
2015 Aksiyon Editör 8.1 155,148
2014 Belgesel Editorial Department 6.6 705

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Editör 7.3 31,496
2012 Dram Editör 7.0 1,492
2012 Komedi Editör 7.4 21,938
2011 Suç Editör 7.1 13,160
2010 Aksiyon Editör 6.9 15,125
2009 Komedi Editör 7.4 16,244
2009 Dram Editör 6.0 174

Poker Evi
2008 Dram Editör 6.4 4,471
2007 Dram Editör 7.0 6,370
2007 Dram Editör 7.3 10,909
2005 Suç Editorial Department 5.3 13,727

Justin'den Kelly'e
2003 Komedi Görsel Efekt
Editör
2.1 24,051
2003 Aksiyon Görsel Efekt
Editorial Department
6.7 1,551

Tepki Uyanış
2002 Korku Görsel Efekt
Editorial Department
5.0 2,153
2001 Komedi Editorial Department    

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Editorial Department 5.3 14,037

Lanetli Tepe
1999 Korku Editorial Department 5.6 48,525
1999 Dram Editorial Department 7.0 4,891

Ölümcül Sır
1998 Dram Editorial Department 6.7 31,652
1998 Komedi Editorial Department 5.9 2,364
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018