Giriş Kayıt
Tirsa Hackshaw

Tirsa Hackshaw


Editör, Editör, Görsel Efekt

Tirsa Hackshaw, editör, editör, görsel efekt. Jessica Jones (2015), Luke Cage (2016), Yarının İnsanları (2013), House of Lies (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tirsa K. Hackshaw
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Editör    
2016 Aksiyon Editör 7.7 59,726
2015 Aksiyon Editör 6.2 3,597
2015 Aksiyon Editör 8.2 121,787
2014 Belgesel Editorial Department 6.6 705

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Editör 7.3 30,098
2012 Dram Editör 7.0 1,492
2012 Komedi Editör 7.4 21,027
2011 Suç Editör 7.1 12,466
2010 Aksiyon Editör 6.9 15,024
2009 Komedi Editör 7.4 15,308
2009 Dram Editör 6.0 174

Poker Evi
2008 Dram Editör 6.5 4,081
2008 Dram Editör 7.1 6,162
2007 Dram Editör 7.3 10,734
2005 Suç Editorial Department 5.3 13,412

Justin'den Kelly'e
2003 Komedi Görsel Efekt
Editör
2.1 23,670
2003 Aksiyon Görsel Efekt
Editorial Department
6.7 1,551

Tepki Uyanış
2002 Korku Görsel Efekt
Editorial Department
5.0 2,153
2001 Komedi Editorial Department    

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Editorial Department 5.3 14,037

Lanetli Tepe
1999 Korku Editorial Department 5.6 46,573
1999 Dram Editorial Department 7.0 4,653

Ölümcül Sır
1998 Dram Editorial Department 6.7 29,898
1998 Komedi Editorial Department 5.9 2,364
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017