Giriş Kayıt
Tirsa Hackshaw

Tirsa Hackshaw


Editör, Editör, Görsel Efekt

Tirsa Hackshaw, editör, editör, görsel efekt. Jessica Jones (2015), Luke Cage (2016), The Punisher (2017), Yarının İnsanları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tirsa K. Hackshaw
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Editör 9.0 41,940
2017 Komedi Editör 8.1 3,966
2017 Gerilim Editör 4.3 430
2016 Aksiyon Editör 7.6 77,604
2015 Aksiyon Editör 8.2 140,326
2015 Aksiyon Editör 6.2 3,698
2014 Belgesel Editorial Department 6.6 705

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Editör 7.3 30,981
2012 Dram Editör 7.0 1,492
2012 Komedi Editör 7.4 21,587
2011 Suç Editör 7.1 12,887
2010 Aksiyon Editör 6.9 15,125
2009 Komedi Editör 7.4 15,834
2009 Dram Editör 6.0 174

Poker Evi
2008 Dram Editör 6.4 4,341
2008 Dram Editör 7.1 6,162
2007 Dram Editör 7.3 10,768
2005 Suç Editorial Department 5.3 13,727

Justin'den Kelly'e
2003 Komedi Görsel Efekt
Editör
2.1 24,008
2003 Aksiyon Görsel Efekt
Editorial Department
6.7 1,551

Tepki Uyanış
2002 Korku Görsel Efekt
Editorial Department
5.0 2,153
2001 Komedi Editorial Department    

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Editorial Department 5.3 14,037

Lanetli Tepe
1999 Korku Editorial Department 5.6 47,756
1999 Dram Editorial Department 7.0 4,797

Ölümcül Sır
1998 Dram Editorial Department 6.7 31,012
1998 Komedi Editorial Department 5.9 2,364
Film Altyazıları
Dunkirk (5,991) The Mountain Between Us (4,229) It (3,847) Stronger (2,385) Mother! (1,955) American Made (1,822) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Loving Vincent (1,148) The Foreigner (872) Detroit (799)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,515) Shameless (6,710) Mr. Robot (4,291) Game of Thrones (3,749) Supernatural (2,069) Peaky Blinders (1,933) Manhunt: Unabomber (1,838) Lucifer (1,799) Designated Survivor (1,646) The Big Bang Theory (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017