Giriş Kayıt
Tirsa Hackshaw

Tirsa Hackshaw


Editör, Editör, Görsel Efekt

Tirsa Hackshaw, editör, editör, görsel efekt. Jessica Jones (2015), Luke Cage (2016), Yarının İnsanları (2013), House of Lies (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tirsa K. Hackshaw
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör    
2017 Aksiyon Editör    
2017 Gerilim Editör 4.3 430
2016 Aksiyon Editör 7.6 74,881
2015 Aksiyon Editör 8.2 136,443
2015 Aksiyon Editör 6.2 3,698
2014 Belgesel Editorial Department 6.6 705

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Editör 7.3 30,831
2012 Dram Editör 7.0 1,492
2012 Komedi Editör 7.4 21,505
2011 Suç Editör 7.1 12,816
2010 Aksiyon Editör 6.9 15,125
2009 Komedi Editör 7.4 15,739
2009 Dram Editör 6.0 174

Poker Evi
2008 Dram Editör 6.4 4,301
2008 Dram Editör 7.1 6,162
2007 Dram Editör 7.3 10,768
2005 Suç Editorial Department 5.3 13,727

Justin'den Kelly'e
2003 Komedi Görsel Efekt
Editör
2.1 23,947
2003 Aksiyon Görsel Efekt
Editorial Department
6.7 1,551

Tepki Uyanış
2002 Korku Görsel Efekt
Editorial Department
5.0 2,153
2001 Komedi Editorial Department    

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Editorial Department 5.3 14,037

Lanetli Tepe
1999 Korku Editorial Department 5.6 47,490
1999 Dram Editorial Department 7.0 4,775

Ölümcül Sır
1998 Dram Editorial Department 6.7 30,811
1998 Komedi Editorial Department 5.9 2,364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017