Giriş Kayıt
Phil Haberman

Phil Haberman


Sesler

Phil Haberman, sesler. The Town That Dreaded Sundown (1976), Mr. North (1988), B.J. and the Bear (1978), Küçük Canavarlar 3 (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Keskin Nişancı
1993 Aksiyon Sesler 6.1 20,409
1992 Komedi Sesler 5.4 1,691

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Sesler 3.6 1,779
1988 Komedi Sesler 5.9 1,055
1978 Komedi Sesler 6.5 797
1976 Suç Sesler 6.1 5,097
Film Altyazıları
The Foreigner (7,779) The Mountain Between Us (5,312) Flatliners (5,061) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,437) Dunkirk (3,296) American Made (2,230) Kingsman: The Golden Circle (1,995) It (1,788) Victoria & Abdul (1,573)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017