Giriş Kayıt
Phil Haberman

Phil Haberman


Sesler

Phil Haberman, sesler. The Town That Dreaded Sundown (1976), Mr. North (1988), B.J. and the Bear (1978), (1993) Sniper (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Sesler 6.1 19,739
1992 Komedi Sesler 5.4 1,691

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Sesler    
1988 Komedi Sesler 5.9 1,055
1978 Komedi Sesler 6.5 797
1976 Suç Sesler 6.1 4,607
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017