Giriş Kayıt
Minna Haapkylä

Minna Haapkylä (44)


Oyuncu

Minna-Maria Erika Haapkylä, 01 Ocak 1973 Helsinki, Finlandiya doğumlu oyuncu. Kızlar Takımı (2005), Kuutamolla (2002), Çocuklar ve Yetişkinler (2004), 1918 Sınırı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Minna-Maria Erika Haapkylä
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1973
Doğum Yeri: Helsinki, Finlandiya
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Komedi Oyuncu    
2015 42 Biyografi Oyuncu 6.1 108
2012 39 Aksiyon Oyuncu 4.9 481

Her Şeyin Ötesinde
2010 37 Dram Oyuncu 7.0 3,142
2009 36 Dram Oyuncu 6.8 246
2008 35 Dram Oyuncu 5.4 187

1918 Sınırı
2007 34 Dram Oyuncu 6.8 778
2007 34 Dram Oyuncu 7.0 2,575

Yılan
2006 33 Gerilim Oyuncu 6.6 2,208
2006 33 Dram Oyuncu 5.2 442

Kızlar Takımı
2005 32 Komedi Oyuncu 5.6 1,913

Çocuklar ve Yetişkinler
2004 31 Komedi Oyuncu 6.3 1,167
2003 30 Komedi Oyuncu 6.5 2,532
2002 29 Dram Oyuncu 5.7 1,527
1995 22 Komedi Oyuncu 5.5 89
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017