Giriş Kayıt
Andreas Günther

Andreas Günther (44)


Oyuncu

Andreas Günther, 18 Eylül 1973 Graz, Avusturya doğumlu oyuncu. (2001) Komplo (2001), (2000) Anatomi (2000), (2009) Zweiohrküken (2009), (2003) Baltic Storm (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1973
Doğum Yeri: Graz, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Andreas Guenther | Dr. Andreas Guenther
Burcu: Başak
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 40 Komedi Oyuncu    
2010 37 Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 6.7 286
2009 36 Komedi Oyuncu 5.7 6,303
2009 Suç Oyuncu 6.5 71
2008 35 Dram Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu 7.1 129
2006 33 Dram Oyuncu    
2003 30 Dram Oyuncu 3.8 920
2002 Komedi Oyuncu 7.5 54
2001 28 Komedi Oyuncu 4.5 2,250

Komplo
2001 Biyografi Oyuncu 7.8 14,042
2001 Suç Oyuncu 5.9 159

Anatomi
2000 27 Korku Oyuncu 6.1 10,306

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,177

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,971
Dizi Altyazıları
Westworld (7,036) La casa de papel (3,929) The 100 (2,910) The Expanse (2,809) The Flash (2,694) Supernatural (2,006) Legion (1,893) The Big Bang Theory (1,682) Krypton (1,598) Vikings (1,545)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018