Giriş Kayıt
Andreas Günther

Andreas Günther (43)


Oyuncu

Andreas Günther, 18 Eylül 1973 Graz, Avusturya doğumlu oyuncu. (2001) Komplo (2001), (2000) Anatomi (2000), (2009) Zweiohrküken (2009), (2003) Baltic Storm (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1973
Doğum Yeri: Graz, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Andreas Guenther | Dr. Andreas Guenther
Burcu: Başak
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 40 Komedi Oyuncu    
2010 37 Dram Oyuncu    
2009 36 Komedi Oyuncu 5.7 6,303
2008 35 Dram Oyuncu    
2006 33 Dram Oyuncu    
2003 30 Dram Oyuncu 3.8 920
2001 28 Komedi Oyuncu 4.5 2,250

Komplo
2001 Biyografi Oyuncu 7.8 14,042

Anatomi
2000 27 Korku Oyuncu 6.1 10,306

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,944
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,823
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017