Giriş Kayıt
Yılmaz Güney

Yılmaz Güney (47)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Yılmaz Pütün, 01 Nisan 1937 Yenice, Yüreğir, Adana, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı. Yol (1982) yapımıyla biliniyor.09 Eylül 1984 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Yılmaz Pütün
Doğum Tarihi: 01 Nisan 1937
Ölüm Tarihi: 09 Eylül 1984
Doğum Yeri: Yenice, Yüreğir, Adana, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Yilmaz Guney | Yilmaz Pütün
Burcu: Koç
8.5 (58 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Belgesel Oyuncu 7.4 34

Ona Çirkin Kral Derlerdi
1987 Belgesel Oyuncu 6.9 15
1983 46 Dram Senarist
Yönetmen
8.0 2,981
1983 46 Oyuncu    
1982 45 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Editör
8.2 9,125
1982 45 Belgesel Oyuncu    
1980 43 Dram Yapımcı
Senarist
7.4 167
1979 42 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 2,959
1975 38 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.4 344
1975 38 Dram Senarist
Yapımcı
7.4 30
1975 38 Dram Senarist
Yapımcı
7.8 9
1974 37 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.2 965
1974 37 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.2 253
1972 35 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.3 346
1972 35 Dram Oyuncu 6.8 50
1971 34 Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.6 135
1971 34 Suç Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.1 407
1971 34 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.6 457
1971 34 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.1 45
1971 34 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.4 55
1971 34 Macera Oyuncu 6.2 40
1971 34 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.8 116
1971 34 Macera Senarist
Oyuncu
6.1 45
1971 34 Dram Oyuncu 4.6 340
1971 34 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.2 92
1970 33 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.2 2,325

Kizim için
1970 33 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.2 83
1970 33 Macera Senarist
Oyuncu
6.2 14
1970 33 Macera Oyuncu 7.1 14
1970 33 Macera Oyuncu 7.0 15
1970 33 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.6 36
1970 33 Komedi Senarist
Oyuncu
7.1 27
1970 33 Dram Senarist
Oyuncu
6.5 29
1970 33 Aksiyon Senarist
Oyuncu
5.9 36
1970 33 Dram Oyuncu 6.4 119
1970 33 Aksiyon Oyuncu 6.1 22
1969 32 Aksiyon Senarist
Oyuncu
6.0 23
1969 32 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.3 124
1969 32 Macera Oyuncu 6.4 19
1969 32 Macera Senarist
Oyuncu
6.0 22
1969 32 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.1 126
1969 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 12
1969 32 Macera Oyuncu 6.2 16
1969 32 Macera Oyuncu 7.6 23

Toprağın Gelini
1968 31 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Yapımcı
6.8 216
1968 31 Macera Oyuncu 5.0 20
1968 31 Aksiyon Senarist
Oyuncu
6.6 16
1968 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 9
1968 31 Macera Oyuncu 8.4 8
1968 31 Macera Senarist
Oyuncu
8.3 18
1968 31 Aksiyon Oyuncu 7.8 6
1968 31 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.5 26
1968 31 Macera Oyuncu 7.2 6
1968 31 Macera Senarist
Oyuncu
8.4 7
1968 31 Dram Oyuncu    
1967 30 Dram Oyuncu 7.1 153
1967 30 Macera Oyuncu 6.4 14
1967 30 Macera Senarist
Oyuncu
8.2 22
1967 30 Komedi Oyuncu 7.2 104
1967 30 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.0 26
1967 30 Macera Oyuncu 8.1 8
1967 30 Macera Oyuncu 5.7 111
1967 30 Dram Oyuncu 7.6 31
1967 30 Macera Oyuncu 7.9 15
1967 30 Macera Senarist
Oyuncu
   
1967 30 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 14
1966 29 Suç Senarist
Oyuncu
7.0 435
1966 29 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.6 42
1966 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 11
1966 Aksiyon Oyuncu 6.0 28
1966 29 Aksiyon Oyuncu 7.0 21
1966 29 Aksiyon Senarist
Oyuncu
7.3 6
1966 29 Macera Oyuncu 7.0 11
1966 29 Macera Senarist
Oyuncu
7.0 14
1966 29 Macera Oyuncu 7.0 14
1966 29 Macera Oyuncu 6.5 70
1966 29 Macera Oyuncu 8.2 8
1966 29 Macera Senarist
Oyuncu
6.2 12
1966 29 Oyuncu
Senarist
7.5 24
1965 28 Macera Oyuncu 8.0 7
1965 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 14
1965 28 Macera Oyuncu 6.4 17
1965 28 Macera Oyuncu 7.0 12
1965 28 Aksiyon Oyuncu 6.3 7
1965 28 Macera Oyuncu 8.5 6
1965 28 Macera Senarist
Oyuncu
6.8 17
1965 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 19
1965 28 Macera Oyuncu
Senarist
7.3 12
1965 28 Macera Oyuncu 6.2 11
1965 28 Dram Oyuncu 7.5 11
1965 28 Macera Oyuncu 6.7 11
1965 28 Macera Oyuncu 6.1 10
1965 28 Macera Oyuncu 5.9 14
1965 28 Macera Oyuncu 6.5 16
1965 28 Aksiyon Oyuncu 6.7 10
1965 28 Dram Oyuncu 8.2 24
1965 28 Suç Oyuncu 6.2 12
1965 Macera Senarist
Oyuncu
6.4 26
1964 27 Macera Oyuncu 5.5 11
1964 27 Macera Senarist
Oyuncu
6.7 7
1964 27 Macera Senarist
Oyuncu
8.3 6
1964 27 Dram Oyuncu 5.2 18
1964 27 Macera Senarist
Oyuncu
7.3 15
1964 27 Dram Oyuncu 6.2 17
1964 27 Macera Oyuncu 5.2 31
1964 27 Dram Senarist
Oyuncu
7.9 54
1964 27 Macera Oyuncu 5.6 11
1962 25 Dram Senarist    
1962 25 Macera Senarist    
1961 24 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 12
1961 24 Dram Yönetmen Asistanı    
1961 24 Romantik Oyuncu 6.1 12
1960 23 Macera Yönetmen Asistanı    
1960 23 Macera Oyuncu
Yönetmen Asistanı
6.9 14
1959 22 Macera Oyuncu
Senarist
6.7 55
1959 22 Dram Senarist
Yönetmen Asistanı
7.2 14
1959 22 Dram Oyuncu 7.0 19
1958 21 Dram Senarist
Oyuncu
7.3 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017