Giriş Kayıt
Sahin Gök

Sahin Gök


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Senarist

Sahin Gök, yönetmen, yönetmen asistanı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yönetmen 5.1 246
2007 Dram Yönetmen 4.3 9
2003 Dram Yönetmen 4.8 68
2001 Dram Yönetmen    
1997 Dram Yönetmen 3.1 154
1993 Dram Yönetmen
Senarist
   
1990 Dram Yönetmen 7.6 84
1989 Romantik Yönetmen 2.7 6
1989 Dram Yönetmen    
1988 Dram Yönetmen 6.6 14
1988 Dram Yönetmen    
1987 Dram Yönetmen    
1985 Aksiyon Yönetmen 3.7 47
1985 Dram Yönetmen 4.6 32
1984 Dram Yönetmen 5.0 42
1984 Dram Yönetmen    
1982 Yönetmen    
1977 Romantik Yönetmen Asistanı 7.5 1,043
1975 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 243
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018