Giriş Kayıt
Sahin Gök

Sahin Gök


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Sahin Gök, yönetmen, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yönetmen 5.1 244
2007 Dram Yönetmen 4.3 9
2003 Dram Yönetmen 4.9 68
2001 Dram Yönetmen    
1997 Dram Yönetmen 3.2 150
1990 Dram Yönetmen 7.5 76
1988 Dram Yönetmen 6.6 13
1985 Aksiyon Yönetmen 3.6 43
1984 Dram Yönetmen 5.1 41
1982 Yönetmen    
1977 Romantik Yönetmen Asistanı 7.5 1,010
1975 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 238
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017