Giriş Kayıt
Juan Carlos Gómez

Juan Carlos Gómez


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Juan Carlos Gómez, görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu. Koyu Laci Siyaha Yakın (2006), Misket (2000), Kasım (2003), Primos (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Görüntü Yönetmeni    
2017 Fantastik Görüntü Yönetmeni    
2017 Macera Görüntü Yönetmeni    
2016 Görüntü Yönetmeni 5.4 27
2016 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.9 186
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 447
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2015 Görüntü Yönetmeni 6.9 79
2015 Görüntü Yönetmeni 6.4 143
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 796
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.4 227
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 3,332
2013 Görüntü Yönetmeni 5.9 596

Kıyamet Günü
2012 Dram Kameraman 7.6 155,483
2011 Macera Görüntü Yönetmeni 4.8 676
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.9 326
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 3,400

Şişkolar
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 2,087
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 5.4 199
2009 Korku Görüntü Yönetmeni 5.3 1,066
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 185
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 207

Benim Adım Juani
2006 Komedi Oyuncu 5.0 1,021

Koyu Laci Siyaha Yakın
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 6,770

Elsa ve Fred
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.7 2,850
2004 Korku Görüntü Yönetmeni 6.2 204
2004 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.9 117
2003 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.7 91

Kasım
2003 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.8 3,192

Karanlık
2002 Korku Kameraman 5.4 16,875

Misket
2000 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 4,636
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017