Giriş Kayıt
Carmelo Gómez

Carmelo Gómez (55)


Oyuncu

Carmelo Gómez, 02 Ocak 1962 Sahagún, León, Castilla y León, İspanya doğumlu oyuncu. Toprak (1996), İnekler (1992), Ayçiçeklerinin Gecesi (2006), Entre las piernas (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ocak 1962
Doğum Yeri: Sahagún, León, Castilla y León, İspanya
Diğer Bir İsmi: Carmelo Gomez
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 54 Gerilim Oyuncu 5.9 186
2015 53 Oyuncu 5.9 297
2015 53 Oyuncu 6.4 143
2013 51 Dram Oyuncu    
2011 49 Suç Oyuncu 5.8 453
2009 47 Dram Oyuncu 5.4 199
2008 46 Dram Oyuncu 5.3 64

Önemsiz Şeyler
2008 46 Dram Oyuncu 6.9 497
2007 45 Macera Oyuncu 5.5 338

Gol! 2
2007 45 Dram Oyuncu 5.9 26,326

Ayçiçeklerinin Gecesi
2006 44 Suç Oyuncu 7.2 2,153

Metot
2005 43 Dram Oyuncu 7.3 8,176
2004 42 Gerilim Oyuncu 6.4 828
2004 42 Dram Oyuncu    
2004 42 Dram Oyuncu 5.8 280
2003 41 Belgesel Oyuncu 7.1 924
2003 41 Komedi Oyuncu 6.3 1,515
2002 40 Dram Oyuncu 5.9 609

Carol'un Yolculuğu
2002 40 Dram Oyuncu 6.8 816
2002 40 Dram Oyuncu 6.5 121

Büyük Hayat
2000 38 Komedi Oyuncu 6.1 1,071

Kaleci
2000 38 Dram Oyuncu 6.3 248
1999 37 Dram Oyuncu 6.5 2,329

Kalbin Sırları
1997 35 Dram Oyuncu 7.3 1,384
1996 34 Komedi Oyuncu 7.1 659

Toprak
1996 34 Dram Oyuncu 7.4 3,193
1995 33 Dram Oyuncu 6.1 173
1994 32 Gerilim Oyuncu 5.8 188
1994 32 Dram Oyuncu 6.7 1,191
1994 32 Dram Oyuncu 7.0 272

Kırmızı Sincap
1993 31 Komedi Oyuncu 7.4 3,576

İnekler
1992 30 Dram Oyuncu 7.3 2,851
1989 27 Komedi Oyuncu 5.9 15
1986 24 Komedi Oyuncu 7.7 757
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017