Giriş Kayıt
Gilberte Géniat

Gilberte Géniat (70)


Oyuncu

Gilberte Martel de la Chesnaye, 17 Şubat 1916 Paris, Ile-de-Fransa, Fransa doğumlu oyuncu. (1964) Bir Oda Hizmetçisinin Güncesi (1964), (1947) Quai des Orfèvres (1947), (1978) Mendilleri Çıkarın (1978), (1975) Şehrin Üzerinde Korku (1975) gibi yapımlarla biliniyor.28 Haziran 1986 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Gilberte Martel de la Chesnaye
Doğum Tarihi: 17 Şubat 1916
Ölüm Tarihi: 28 Haziran 1986
Doğum Yeri: Paris, Ile-de-Fransa, Fransa
Diğer Bir İsmi: Gilberte Geniat | G. Géniat
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 68 Macera Oyuncu 6.8 1,149
1979 63 Oyuncu 6.5 293

Mendilleri Çıkarın
1978 62 Komedi Oyuncu 6.9 2,666

Dantelci kiz
1977 61 Dram Oyuncu 7.9 1,657
1977 61 Oyuncu    

Şehrin Üzerinde Korku
1975 59 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,048
1973 57 Aksiyon Oyuncu 6.0 54

Çakalın Günü
1973 57 Gerilim Oyuncu 7.8 30,800

Genç Ve Güzel
1972 56 Komedi Oyuncu 6.5 1,542
1969 53 Dram Oyuncu 6.0 53
1969 53 Dram Oyuncu 7.2 310
1968 52 Dram Oyuncu 7.1 526
1967 51 Dram Oyuncu 7.1 302

Bir Oda Hizmetçisinin Güncesi
1964 48 Suç Oyuncu 7.6 6,196
1963 47 Komedi Oyuncu 6.2 527

Amerikan Güzeli
1961 45 Komedi Oyuncu 6.6 410
1956 40 Dram Oyuncu 6.7 86
1953 37 Dram Oyuncu 6.6 399
1947 31 Suç Oyuncu 7.7 3,501
1936 20 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017