Giriş Kayıt
Robert Gutknecht

Robert Gutknecht


Sesler, Editör, Müzisyen

Robert Gutknecht, sesler, editör, müzisyen. Grease 2 (1982), Summer Rental (1985), Hayatta Kalmak (1983), Born in East L.A. (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Gutknecht | Bob Gutnecht
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Tuzak
1987 Suç Sesler 7.9 1,587
1987 Komedi Sesler 5.9 4,421

21. Cadde
1987 Suç Sesler 7.3 9,247

Kocam ve Sevgilim
1985 Komedi Sesler 7.0 4,515
1985 Macera Sesler 6.2 11,141

Hayatta Kalmak
1983 Dram Sesler 4.5 12,185

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Sesler 8.2 3,025
1982 Komedi Sesler 4.2 28,252
1982 Komedi Sesler 6.5 33,511

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631

Küçük Ev
1974 Dram Editör
Müzik
7.4 13,129
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,069) Stronger (4,039) Dunkirk (3,020) Loving Vincent (1,889) American Made (1,605) It (1,577) Flatliners (1,545) Kingsman: The Golden Circle (1,430) Mother! (1,321) The Foreigner (728)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,896) Mr. Robot (6,549) Shameless (5,582) Game of Thrones (3,213) Manhunt: Unabomber (2,737) Peaky Blinders (2,634) Designated Survivor (1,482) Lucifer (1,327) The Big Bang Theory (1,263) Supernatural (1,153)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017