Giriş Kayıt
Robert Gutknecht

Robert Gutknecht


Sesler, Editör, Müzisyen

Robert Gutknecht, sesler, editör, müzisyen. Grease 2 (1982), Summer Rental (1985), Hayatta Kalmak (1983), Born in East L.A. (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Gutknecht | Bob Gutnecht
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Tuzak
1987 Suç Sesler 7.9 1,587
1987 Komedi Sesler 5.9 4,421

21. Cadde
1987 Suç Sesler 7.3 9,443

Kocam ve Sevgilim
1985 Komedi Sesler 7.0 4,684
1985 Macera Sesler 6.2 11,501

Hayatta Kalmak
1983 Dram Sesler 4.5 12,561

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Sesler 8.2 3,025
1982 Komedi Sesler 4.2 29,057
1982 Komedi Sesler 6.5 34,525

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631

Küçük Ev
1974 Dram Editör
Müzik
7.4 13,560
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018