Giriş Kayıt
Robert Gutknecht

Robert Gutknecht


Sesler, Editör, Müzisyen

Robert Gutknecht, sesler, editör, müzisyen. Grease 2 (1982), Summer Rental (1985), Hayatta Kalmak (1983), Born in East L.A. (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Gutknecht | Bob Gutnecht
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Tuzak
1987 Suç Sesler 7.9 1,529
1987 Komedi Sesler 5.9 4,421

21. Cadde
1987 Suç Sesler 7.3 9,065
1985 Komedi Sesler 7.0 4,334
1985 Macera Sesler 6.2 10,862

Hayatta Kalmak
1983 Dram Sesler 4.5 11,882

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Sesler    
1982 Komedi Sesler 4.2 27,601
1982 Komedi Sesler 6.5 32,579

Shogun 1
1980 Macera Sesler    

Küçük Ev
1974 Dram Editör
Müzik
7.4 12,788
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017