Giriş Kayıt
Robert Gutknecht

Robert Gutknecht


Sesler, Editör, Müzisyen

Robert Gutknecht, sesler, editör, müzisyen. Grease 2 (1982), Summer Rental (1985), Hayatta Kalmak (1983), Born in East L.A. (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Gutknecht | Bob Gutnecht
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Tuzak
1987 Suç Sesler 7.9 1,549
1987 Komedi Sesler 5.9 4,421

21. Cadde
1987 Suç Sesler 7.3 9,136

Kocam ve Sevgilim
1985 Komedi Sesler 7.0 4,515
1985 Macera Sesler 6.2 11,014

Hayatta Kalmak
1983 Dram Sesler 4.5 11,998

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Sesler    
1982 Komedi Sesler 4.2 27,874
1982 Komedi Sesler 6.5 33,000

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631

Küçük Ev
1974 Dram Editör
Müzik
7.4 12,932
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,134) Rick and Morty (4,670) The Strain (3,142) The Defenders (2,054) Preacher (1,775) Suits (1,756) The Last Ship (1,556) Mr. Mercedes (1,362) Fargo (1,103) Twin Peaks (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017