Giriş Kayıt
Joey Gutierrez

Joey Gutierrez


Senarist, Yapımcı

Joey Gutierrez, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eski Eş
2011 Komedi Yapımcı 6.8 4,339
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 17,419
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
4.8 404
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 31,168
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 774

Geri Dönüşler
2007 Komedi Senarist 4.2 10,103

Evli ve Çocuklu
1987 Komedi Senarist 8.1 80,752
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017