Giriş Kayıt
Joey Gutierrez

Joey Gutierrez


Senarist, Yapımcı

Joey Gutierrez, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eski Eş
2011 Komedi Yapımcı 6.8 4,339
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 18,599
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
4.8 404
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 31,469
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 774

Geri Dönüşler
2007 Komedi Senarist 4.2 10,103

Evli ve Çocuklu
1987 Komedi Senarist 8.1 81,711
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017