Giriş Kayıt
Joey Gutierrez

Joey Gutierrez


Senarist, Yapımcı

Joey Gutierrez, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eski Eş
2011 Komedi Yapımcı 6.8 4,339
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 20,318
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
4.8 404
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 32,066
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 774

Geri Dönüşler
2007 Komedi Senarist 4.2 10,103

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Senarist 8.1 83,817
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017