Giriş Kayıt
Joey Gutierrez

Joey Gutierrez


Senarist, Yapımcı

Joey Gutierrez, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eski Eş
2011 Komedi Yapımcı 6.8 4,339
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 20,105
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
4.8 404
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 32,005
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 774

Geri Dönüşler
2007 Komedi Senarist 4.2 10,103

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Senarist 8.1 83,399
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017