Giriş Kayıt
Aysel Gürel

Aysel Gürel (79)


Oyuncu, Müzisyen

Aysel Gürel, 07 Şubat 1929 Denizli, Türkiye doğumlu oyuncu, müzisyen. Tek Kollu Canavar (1954) yapımıyla biliniyor.17 Şubat 2008 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Şubat 1929
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2008
Doğum Yeri: Denizli, Türkiye
Burcu: Kova
7.5 (4 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 72 Komedi Oyuncu 5.2 39
1997 68 Suç Oyuncu 7.8 7,455
1988 59 Komedi Müzik 8.1 5,362
1986 57 Dram Oyuncu 5.8 62
1976 47 Komedi Oyuncu 6.8 31
1975 46 Komedi Oyuncu    
1971 42 Fantastik Oyuncu 5.7 36
1971 42 Dram Oyuncu 5.8 27
1971 42 Oyuncu 3.9 26
1962 Dram Oyuncu    
1954 25 Dram Oyuncu    
1954 25 Dram Oyuncu    
1952 23 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017