Giriş Kayıt
Brad Gunther

Brad Gunther


Sesler, Oyuncu, Yapımcı

Brad Gunther, sesler, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rocko'nun Modern Yaşamı
1996 Animasyon Yapımcı    
1995 Aksiyon Oyuncu    

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Sesler 6.7 34,197
1987 Animasyon Sesler    
1984 Animasyon Sesler 8.0 16,863
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,205) Rogue One (4,936) Split (3,525) Assassin's Creed (2,564) Brimstone (2,186) Paterson (1,846) Hidden Figures (1,716) The Institute (1,556) The Great Wall (1,231) Passengers (1,105)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,917) Legion (7,055) Arrow (3,833) Legends of Tomorrow (2,187) Into the Badlands (2,093) The Blacklist (1,705) Vikings (1,638) Black Sails (1,585) The Expanse (1,494) 24: Legacy (1,493)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017