Giriş Kayıt
Brad Gunther

Brad Gunther


Sesler, Oyuncu, Yapımcı

Brad Gunther, sesler, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Oyuncu    

Rocko'nun Modern Yaşamı
1993 Animasyon Yapımcı 8.0 16,181

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Sesler 6.7 37,073
1987 Animasyon Sesler    
1984 Animasyon Sesler 8.0 18,025
Dizi Altyazıları
Westworld (12,071) La casa de papel (2,347) 12 Monkeys (1,987) Into the Badlands (1,710) Legion (1,695) The Expanse (1,482) Fear the Walking Dead (1,143) Colony (1,019) Vikings (988) Cloak & Dagger (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018