Giriş Kayıt
Brad Gunther

Brad Gunther


Sesler, Oyuncu, Yapımcı

Brad Gunther, sesler, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Oyuncu    

Rocko'nun Modern Yaşamı
1993 Animasyon Yapımcı 8.0 15,540

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Sesler 6.7 36,435
1987 Animasyon Sesler    
1984 Animasyon Sesler 8.0 17,740
Dizi Altyazıları
La casa de papel (13,429) Vikings (3,625) Stargate Origins (3,465) Black Mirror (3,024) Star Trek: Discovery (1,584) Supernatural (1,565) American Crime Story (1,538) The X Files (1,423) McMafia (1,372) Altered Carbon (1,329)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018