Giriş Kayıt
Brad Gunther

Brad Gunther


Sesler, Oyuncu, Yapımcı

Brad Gunther, sesler, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Oyuncu    

Rocko'nun Modern Yaşamı
1993 Animasyon Yapımcı 8.0 15,540

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Sesler 6.7 36,828
1987 Animasyon Sesler    
1984 Animasyon Sesler 8.0 17,881
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018