Giriş Kayıt
Brad Gunther

Brad Gunther


Sesler, Oyuncu, Yapımcı

Brad Gunther, sesler, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rocko'nun Modern Yaşamı
1996 Animasyon Yapımcı    
1995 Aksiyon Oyuncu    

Oliver ve Arkadaşları
1988 Animasyon Sesler 6.7 33,940
1987 Animasyon Sesler    
1984 Animasyon Sesler 8.0 16,863
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,412) Allied (9,394) Moana (7,885) Assassin's Creed (5,418) Lion (4,736) Arrival (3,681) Hacksaw Ridge (2,844) Nocturnal Animals (2,532) Fences (2,437) Forushande (1,828)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,833) Supernatural (7,517) The Expanse (4,645) Vikings (4,228) The Big Bang Theory (3,753) Suits (3,351) Legion (3,322) The Blacklist (3,234) Arrow (3,053) Sherlock (2,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017