Giriş Kayıt
Jenni Gullett

Jenni Gullett


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Jenni Gullett, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Fringe (2008), Gizli Dosyalar (1993), 13 Hayalet (2001), Almost Human (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jenni Gullet | Jenny Gullet
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 609
2017 Aile Kostüm Tasarımcısı    
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 10,479
2015 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.2 6,327
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.0 44,157
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.6 14

Uzay İhlali
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 3,238
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 23,339
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.4 198,007
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 12,679
2007 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.4 4,127

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.5 10,202

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 7,486
2005 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı    
2005 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.3 1,959
2004 Korku Kostüm Tasarımcısı    
2003 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.5 13,520
2003 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.8 633

Kor
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.5 83,070

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 20,874
2002 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 4.4 172
2002 Suç Kostüm Tasarımcısı    

13 Hayalet
2001 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.6 70,939
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.9 1,965
1993 Komedi Kostüm Bölümü 4.3 24,262

Gizli Dosyalar
1993 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
8.7 173,920
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018