Giriş Kayıt
Miguel Guilherme

Miguel Guilherme (58)


Oyuncu

Miguel Guilherme, 15 Kasım 1958 doğumlu oyuncu. Alice (2005), Capitão Falcão (2015), O Pátio das Cantigas (2015), (1993) Ruhların Evi (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Kasım 1958
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 57 Komedi Oyuncu 6.1 315
2015 57 Komedi Oyuncu 5.7 1,264
2015 57 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,317
2010 52 Dram Oyuncu 6.6 359
2009 51 Dram Oyuncu 6.3 1,309
2007 49 Suç Oyuncu 3.5 767
2005 47 Dram Oyuncu 7.4 1,692
2004 46 Dram Oyuncu 5.5 85
2002 44 Dram Oyuncu 6.8 296

Söz ve Ütopya
2000 42 Biyografi Oyuncu 6.7 308

Yabancı Toprak
1996 38 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,259
1996 38 Dram Oyuncu 6.8 193
1994 36 Komedi Oyuncu 6.8 317

Ruhların Evi
1993 35 Dram Oyuncu 6.9 17,570
1993 35 Dram Oyuncu 7.5 934
1991 33 Dram Oyuncu 7.2 325
1987 Animasyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017