Giriş Kayıt
Jennifer Guerrero-Mazursky

Jennifer Guerrero-Mazursky


Makyaj

Jennifer Guerrero-Mazursky, makyaj. The King Of Queens 2 (1998), Baby Daddy (2012), Melissa & Joey (2010), Two Guys, a Girl and a Pizza Place (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Guerero | Jennifer Guerrero
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Müzik Makyaj    
2012 Komedi Makyaj 7.4 15,930
2011 Komedi Makyaj 6.0 6,949
2011 Komedi Makyaj 6.7 951
2010 Komedi Makyaj 7.1 15,697

Bir Çift Kral
2010 Komedi Makyaj 5.7 2,412
2005 Komedi Makyaj 8.4 487,922

The King Of Queens 2
1998 Komedi Makyaj 7.4 64,387
1998 Komedi Makyaj 7.4 14,007
1997 Müzikal Makyaj 6.4 4,395
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017