Giriş Kayıt
Jennifer Guerrero-Mazursky

Jennifer Guerrero-Mazursky


Makyaj

Jennifer Guerrero-Mazursky, makyaj. The King Of Queens 2 (1998), Baby Daddy (2012), Melissa & Joey (2010), Two Guys, a Girl and a Pizza Place (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Guerero | Jennifer Guerrero
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Müzik Makyaj    
2012 Komedi Makyaj 7.4 15,381
2011 Komedi Makyaj 6.0 6,789
2011 Komedi Makyaj 6.7 951
2010 Komedi Makyaj 7.1 15,508

Bir Çift Kral
2010 Komedi Makyaj 5.7 2,343
2005 Komedi Makyaj 8.4 479,812

The King Of Queens 2
1998 Komedi Makyaj 7.4 63,565
1998 Komedi Makyaj 7.4 13,892
1997 Müzikal Makyaj 6.4 4,395
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017