Giriş Kayıt
Jennifer Guerrero-Mazursky

Jennifer Guerrero-Mazursky


Makyaj

Jennifer Guerrero-Mazursky, makyaj. The King Of Queens 2 (1998), Baby Daddy (2012), Melissa & Joey (2010), Two Guys, a Girl and a Pizza Place (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Guerero | Jennifer Guerrero
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Müzik Makyaj    
2012 Komedi Makyaj 7.4 14,634
2011 Komedi Makyaj 6.0 6,583
2011 Komedi Makyaj 6.7 951
2010 Komedi Makyaj 7.1 15,220

Bir Çift Kral
2010 Komedi Makyaj 5.7 2,281
2005 Komedi Makyaj 8.4 468,090

The King Of Queens 2
1998 Komedi Makyaj 7.4 62,442
1998 Komedi Makyaj 7.4 13,721
1997 Müzikal Makyaj 6.4 4,395
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017