Giriş Kayıt
Jennifer Guerrero-Mazursky

Jennifer Guerrero-Mazursky


Makyaj

Jennifer Guerrero-Mazursky, makyaj. The King Of Queens 2 (1998), Baby Daddy (2012), Melissa & Joey (2010), Two Guys, a Girl and a Pizza Place (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Guerero | Jennifer Guerrero
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Müzik Makyaj    
2012 Komedi Makyaj 7.4 15,007
2011 Komedi Makyaj 6.0 6,693
2011 Komedi Makyaj 6.7 951
2010 Komedi Makyaj 7.1 15,381

Bir Çift Kral
2010 Komedi Makyaj 5.7 2,281
2005 Komedi Makyaj 8.4 474,900

The King Of Queens 2
1998 Komedi Makyaj 7.4 63,079
1998 Komedi Makyaj 7.4 13,833
1997 Müzikal Makyaj 6.4 4,395
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017