Giriş Kayıt
Dandara Guerra

Dandara Guerra (33)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Dandara Guerra, 10 Ekim 1983 Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı. 1972 (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1983
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Brezilya
Diğer Bir İsmi: Dandara Ohana
Burcu: Terazi
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 37

Beş Favela Öyküsü
2010 27 Komedi Oyuncu 6.7 212
2000 17 Dram Oyuncu 5.6 131
1998 15 Dram Oyuncu 7.2 152

Canudos Savaşı
1997 14 Dram Oyuncu 7.0 518
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017