Giriş Kayıt
Jerzy Gudejko

Jerzy Gudejko (59)


Oyuncu, Casting

Jerzy Gudejko, 23 Nisan 1958 Gdansk, Pomorskie, Polonya doğumlu oyuncu, casting. Avalon (2001), Nikifor (2004), Veronique'nin İkili Yaşamı (1991), (2006) Plac Zbawiciela (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1958
Doğum Yeri: Gdansk, Pomorskie, Polonya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 55 Biyografi Oyuncu 7.3 387
2011 Oyuncu 6.8 62
2010 52 Dram Oyuncu 6.3 39
2006 48 Dram Oyuncu 4.0 450
2006 48 Dram Oyuncu 7.5 1,116

Nikifor
2004 46 Biyografi Oyuncu 6.8 573
2004 46 Aksiyon Casting    

Tanrının Unuttuğu Çocuk
2001 43 Dram Oyuncu 7.0 3,029
2001 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 11,574

Borç
1999 41 Dram Oyuncu 8.0 2,342
1994 36 Komedi Oyuncu 6.4 147
1993 35 Komedi Oyuncu 5.5 247
1992 34 Dram Oyuncu 5.7 136

Veronique'nin İkili Yaşamı
1991 33 Dram Oyuncu 7.9 28,851
1991 33 Dram Oyuncu 6.5 27
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017