Giriş Kayıt
Isabelle Guay

Isabelle Guay


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Isabelle Guay, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. 300 Spartalı (2006), Diriliş (2015), Geliş (2016), Kaynak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni    

Geliş
2016 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 325,171
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.5 10,266

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 23,282

Diriliş
2015 Macera Sanat Yönetmeni 8.0 494,898

Şah Mat
2014 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.0 26,910

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 172,658

Aşkın Çekimi
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 61,273

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Sanat Bölümü 5.6 73,454

Fabrika
2012 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 8,480
2011 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 66,995

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 123,968

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 72,574

Kaynak
2006 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 198,547

300 Spartalı
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 634,697

Çıldırış
2005 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 96,349

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 322,036

İhtiras Günleri
2004 Dram Sanat Yönetmeni 5.1 1,204
2003 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.8 92,620

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.1 73,625

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 89,412

Vurgun
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 28,204
2000 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 587

Yılan Gözler
1998 Suç Sanat Yönetmeni 5.9 66,052
1994 Dram Sanat Bölümü 6.0 118
1994 Macera Sanat Bölümü 6.1 893
1992 Macera Sanat Bölümü 7.2 2,690
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017