Giriş Kayıt
Isabelle Guay

Isabelle Guay


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Isabelle Guay, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. 300 Spartalı (2006), Diriliş (2015), Geliş (2016), Kaynak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni    

Geliş
2016 Dram Sanat Yönetmeni 8.1 250,005
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.5 7,794

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 21,994

Diriliş
2015 Macera Sanat Yönetmeni 8.0 480,986

Şah Mat
2014 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.0 25,832

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 170,982

Aşkın Çekimi
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 60,727

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Sanat Bölümü 5.6 72,862

Fabrika
2012 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 8,480
2011 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 66,410

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 122,334

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 71,819

Kaynak
2006 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 196,840

300 Spartalı
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 628,625

Çıldırış
2005 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 95,637

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 318,413

İhtiras Günleri
2004 Dram Sanat Yönetmeni 5.1 1,204
2003 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.8 91,897

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.1 73,176

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 88,756

Vurgun
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 28,204
2000 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 587

Yılan Gözler
1998 Suç Sanat Yönetmeni 5.9 65,678
1994 Dram Sanat Bölümü 6.0 118
1994 Macera Sanat Bölümü 6.1 893
1992 Macera Sanat Bölümü 7.2 2,690
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017