Giriş Kayıt
Isabelle Guay

Isabelle Guay


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Isabelle Guay, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. 300 Spartalı (2006), Diriliş (2015), Geliş (2016), Kaynak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

anne!
2017 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 36,162
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 188,242
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Geliş
2016 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 396,627
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.5 13,252

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 25,958

Diriliş
2015 Macera Sanat Yönetmeni 8.0 524,662

Şah Mat
2014 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.0 29,442

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 177,217

Aşkın Çekimi
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 62,463

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Sanat Bölümü 5.6 74,830

Fabrika
2012 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 8,480
2011 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 68,377

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 128,753

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 74,552

Kaynak
2006 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 203,617

300 Spartalı
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 649,329

Çıldırış
2005 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 98,204

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 331,737

İhtiras Günleri
2004 Dram Sanat Yönetmeni 5.1 1,204
2003 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.8 94,525

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.1 74,801

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 91,138

Vurgun
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 29,220
2000 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 587

Yılan Gözler
1998 Suç Sanat Yönetmeni 6.0 67,475
1994 Dram Sanat Bölümü 6.0 118
1994 Macera Sanat Bölümü 6.1 893
1992 Macera Sanat Bölümü 7.2 2,690
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017