Giriş Kayıt
Isabelle Guay

Isabelle Guay


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Isabelle Guay, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. 300 Spartalı (2006), Diriliş (2015), Geliş (2016), Kaynak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2017 Dram Sanat Yönetmeni    

Geliş
2016 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 375,280
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.5 12,477

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 25,068

Diriliş
2015 Macera Sanat Yönetmeni 8.0 514,654

Şah Mat
2014 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.0 28,516

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 175,711

Aşkın Çekimi
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 62,084

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Sanat Bölümü 5.6 74,364

Fabrika
2012 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 8,480
2011 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 67,909

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 127,458

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 73,822

Kaynak
2006 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 201,321

300 Spartalı
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 644,340

Çıldırış
2005 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 97,515

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 328,214

İhtiras Günleri
2004 Dram Sanat Yönetmeni 5.1 1,204
2003 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.8 93,784

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.1 74,370

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 90,593

Vurgun
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 28,995
2000 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 587

Yılan Gözler
1998 Suç Sanat Yönetmeni 5.9 67,008
1994 Dram Sanat Bölümü 6.0 118
1994 Macera Sanat Bölümü 6.1 893
1992 Macera Sanat Bölümü 7.2 2,690
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017