Giriş Kayıt
Isabelle Guay

Isabelle Guay


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Isabelle Guay, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. 300 Spartalı (2006), Diriliş (2015), Geliş (2016), Kaynak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Yönetmeni    

Geliş
2016 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 299,443
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.5 9,378

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 22,586

Diriliş
2015 Macera Sanat Yönetmeni 8.0 489,019

Şah Mat
2014 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.0 26,371

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 171,857

Aşkın Çekimi
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 60,985

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Sanat Bölümü 5.6 73,183

Fabrika
2012 Suç Sanat Yönetmeni 5.8 8,480
2011 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 66,709

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 123,129

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 72,217

Kaynak
2006 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 197,771

300 Spartalı
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 631,943

Çıldırış
2005 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 96,012

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 320,329

İhtiras Günleri
2004 Dram Sanat Yönetmeni 5.1 1,204
2003 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.8 92,274

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.1 73,406

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 89,094

Vurgun
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 28,204
2000 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 587

Yılan Gözler
1998 Suç Sanat Yönetmeni 5.9 65,724
1994 Dram Sanat Bölümü 6.0 118
1994 Macera Sanat Bölümü 6.1 893
1992 Macera Sanat Bölümü 7.2 2,690
Film Altyazıları
Live by Night (9,725) Resident Evil: The Final Chapter (8,720) Hidden Figures (4,634) Rogue One (4,197) Patriots Day (4,193) Assassin's Creed (3,688) Split (3,460) Allied (3,442) Paterson (3,256) Why Him? (1,724)
Dizi Altyazıları
Legion (9,828) Arrow (5,911) The 100 (4,298) The Flash (3,682) The Expanse (3,556) Black Sails (3,432) Designated Survivor (3,024) Colony (2,810) The Originals (2,780) Vikings (2,370)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017