Giriş Kayıt
Robert Guastini

Robert Guastini


Sesler

Robert W. Guastini, sesler. Firefly (2002), Shooter (2016), 24 (2016), Rake (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert W. Guastini
Diğer Bir İsmi: Robert W. Guastini
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sesler 7.7 15,079
2016 Aksiyon Sesler 8.1 10,112
2015 Dram Sesler 8.1 33,169
2015 Dram Sesler 7.7 31,315
2015 Suç Sesler 7.4 6,990
2014 Dram Sesler 7.8 6,614
2014 Aksiyon Sesler 8.4 37,491
2014 Biyografi Sesler    
2014 Aksiyon Sesler 6.9 2,645
2013 Dram Sesler 8.0 29,903
2013 Suç Sesler 7.6 15,824
2013 Suç Sesler 8.3 54,008
2013 Dram Sesler 6.6 2,751

Haber Stüdyosu
2012 Dram Sesler 8.6 87,134
2012 Komedi Sesler 7.4 21,335
2012 Komedi Sesler 7.4 9,181
2011 Komedi Sesler 7.8 26,457
2010 Aksiyon Sesler 8.6 69,375
2010 Dram Sesler 7.5 3,520
2009 Dram Sesler    
2007 Dram Sesler 7.6 4,013
2006 Komedi Sesler 7.6 1,720
2006 Komedi Sesler 7.3 4,557
2005 Dram Sesler 6.8 2,961
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2004 Dram Sesler 8.4 22,892
2004 Komedi Sesler 8.5 143,005
2003 Macera Sesler 7.5 13,070
2003 Suç Sesler 7.6 20,380
2002 Macera Sesler 9.1 204,113
2002 Korku Sesler 4.8 1,180
2002 Komedi Sesler 6.3 7,592

İlk Gün
2001 Suç Sesler 7.7 326,925

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 46,066

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Sesler 8.1 76,487
2000 Dram Sesler 7.2 600

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 213,288
1999 Dram Sesler 6.5 2,911
1998 Korku Sesler    
1997 Dram Sesler 6.1 250

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 108,689

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Sesler 5.1 2,491

Harika Çocuk
1995 Dram Sesler 6.6 25,437

Venüs Deltası
1995 Dram Sesler 4.5 1,499

Salak İle Avanak
1994 Komedi Sesler 7.3 305,106

Taciz
1994 Dram Sesler 6.0 38,930

Maske
1994 Komedi Sesler 6.9 284,363
1994 Aksiyon Sesler 6.1 8,628

Haylaz Maymun
1994 Macera Sesler 5.2 5,064
1994 Biyografi Sesler 6.5 3,993
1993 Aksiyon Sesler 5.6 272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017