Giriş Kayıt
Robert Guastini

Robert Guastini


Sesler

Robert W. Guastini, sesler. Firefly (2002), Shooter (2016), 24 (2016), Rake (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert W. Guastini
Diğer Bir İsmi: Robert W. Guastini
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sesler 7.6 21,239
2016 Aksiyon Sesler 8.1 10,112
2015 Dram Sesler 8.1 36,413
2015 Dram Sesler 7.7 33,394
2015 Suç Sesler 7.4 7,270
2014 Dram Sesler 7.8 6,959
2014 Aksiyon Sesler 8.4 37,491
2014 Biyografi Sesler    
2014 Aksiyon Sesler 6.9 2,645
2013 Dram Sesler 8.0 31,319
2013 Suç Sesler 7.6 16,347
2013 Suç Sesler 8.3 61,298
2013 Dram Sesler 6.6 2,751

Haber Stüdyosu
2012 Dram Sesler 8.6 91,806
2012 Komedi Sesler 7.4 22,039
2012 Komedi Sesler 7.4 9,181
2011 Komedi Sesler 7.9 29,235
2010 Aksiyon Sesler 8.6 73,353
2010 Dram Sesler 7.5 3,611
2009 Dram Sesler    
2007 Dram Sesler 7.6 4,013
2006 Komedi Sesler 7.6 1,720
2006 Komedi Sesler 7.3 4,557
2005 Dram Sesler 6.8 2,961
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2004 Dram Sesler 8.4 23,381
2004 Komedi Sesler 8.5 147,670
2003 Macera Sesler 7.5 13,625
2003 Suç Sesler 7.6 21,340
2002 Macera Sesler 9.0 215,169
2002 Korku Sesler 4.8 1,180
2002 Komedi Sesler 6.3 7,798

İlk Gün
2001 Suç Sesler 7.7 341,205

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 47,440

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Sesler 8.1 81,743
2000 Dram Sesler 7.2 600

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 230,908
1999 Dram Sesler 6.5 2,911
1998 Korku Sesler 5.0 2,211
1997 Dram Sesler 6.1 250

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Sesler 5.1 2,491

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Sesler 8.2 113,371

Harika Çocuk
1995 Dram Sesler 6.6 26,396

Venüs Deltası
1995 Dram Sesler 4.5 1,499

Salak İle Avanak
1994 Komedi Sesler 7.3 317,455

Taciz
1994 Dram Sesler 6.1 40,649

Maske
1994 Komedi Sesler 6.9 299,109
1994 Aksiyon Sesler 6.1 9,207

Haylaz Maymun
1994 Macera Sesler 5.2 5,064
1994 Biyografi Sesler 6.5 4,054
1993 Aksiyon Sesler 5.6 272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018