Giriş Kayıt
Robert Guastini

Robert Guastini


Sesler

Robert W. Guastini, sesler. Firefly (2002), Shooter (2016), 24 (2016), Rake (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert W. Guastini
Diğer Bir İsmi: Robert W. Guastini
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sesler 7.6 17,536
2016 Aksiyon Sesler 8.1 10,112
2015 Dram Sesler 8.1 33,944
2015 Dram Sesler 7.7 31,825
2015 Suç Sesler 7.4 6,990
2014 Dram Sesler 7.8 6,697
2014 Aksiyon Sesler 8.4 37,491
2014 Biyografi Sesler    
2014 Aksiyon Sesler 6.9 2,645
2013 Dram Sesler 8.0 30,214
2013 Suç Sesler 7.6 15,926
2013 Suç Sesler 8.3 56,593
2013 Dram Sesler 6.6 2,751

Haber Stüdyosu
2012 Dram Sesler 8.6 88,028
2012 Komedi Sesler 7.4 21,508
2012 Komedi Sesler 7.4 9,181
2011 Komedi Sesler 7.8 27,160
2010 Aksiyon Sesler 8.6 70,052
2010 Dram Sesler 7.5 3,611
2009 Dram Sesler    
2007 Dram Sesler 7.6 4,013
2006 Komedi Sesler 7.6 1,720
2006 Komedi Sesler 7.3 4,557
2005 Dram Sesler 6.8 2,961
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2004 Dram Sesler 8.4 22,970
2004 Komedi Sesler 8.5 143,903
2003 Macera Sesler 7.5 13,183
2003 Suç Sesler 7.6 20,573
2002 Macera Sesler 9.1 206,514
2002 Korku Sesler 4.8 1,180
2002 Komedi Sesler 6.3 7,796

İlk Gün
2001 Suç Sesler 7.7 329,684

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 46,325

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Sesler 8.1 77,602
2000 Dram Sesler 7.2 600

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 216,691
1999 Dram Sesler 6.5 2,911
1998 Korku Sesler    
1997 Dram Sesler 6.1 250

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 109,607

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Sesler 5.1 2,491

Harika Çocuk
1995 Dram Sesler 6.6 25,653

Venüs Deltası
1995 Dram Sesler 4.5 1,499

Salak İle Avanak
1994 Komedi Sesler 7.3 307,602

Taciz
1994 Dram Sesler 6.0 39,235

Maske
1994 Komedi Sesler 6.9 287,149
1994 Aksiyon Sesler 6.1 8,628

Haylaz Maymun
1994 Macera Sesler 5.2 5,064
1994 Biyografi Sesler 6.5 3,993
1993 Aksiyon Sesler 5.6 272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017