Giriş Kayıt
Larry Guardino

Larry Guardino (74)


Oyuncu

Larry Guardino, 01 Ağustos 1929 Staten Island, New York, ABD doğumlu oyuncu. Günaha Davet (1993) yapımıyla biliniyor.12 Şubat 2004 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1929
Ölüm Tarihi: 12 Şubat 2004
Doğum Yeri: Staten Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Lawrence Guardino | Larry Liedy
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizli Noktalar
1997 68 Biyografi Oyuncu 6.8 29,921

Jane'in Zaferi
1997 68 Aksiyon Oyuncu 5.8 62,026

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 68 Aksiyon Oyuncu 6.5 289,666

Günaha Davet
1993 64 Suç Oyuncu 7.8 101,036
1991 62 Komedi Oyuncu 5.7 5,328

Akıllı Adamlar
1986 57 Komedi Oyuncu 5.6 4,362
1982 53 Aksiyon Oyuncu 5.9 20,287

Gül
1979 50 Dram Oyuncu 6.9 6,299

Baba 2
1974 45 Suç Oyuncu 9.0 825,870
1968 39 Suç Oyuncu 7.1 1,283
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017