Giriş Kayıt
Luisa Guala

Luisa Guala


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Luisa Guala, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Ördek Mevsimi (2004), Sök Al Bu Kalbi (2008), Bebekler Evi (2003), Solo quiero caminar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Maria Luisa Guala
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 6.8 291
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.3 2,928
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.8 703
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 371
2008 Suç Set Dekoratörü 5.8 1,342

Sök Al Bu Kalbi
2008 Dram Set Dekoratörü 7.5 1,698
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 187
2006 Dram Set Dekoratörü 6.2 57

Apokalipto
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 254,021

Ördek Mevsimi
2004 Komedi Set Dekoratörü 7.4 3,255

Bebekler Evi
2003 Dram Set Dekoratörü 6.5 1,890
2002 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 67,458
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017