Giriş Kayıt
Chloe Grysole

Chloe Grysole (43)


Görsel Efekt

Chloe Grysole, 21 Kasım 1974 Montreal, Kanada doğumlu görsel efekt. Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1974
Doğum Yeri: Montreal, Kanada
Diğer Bir İsmi: Chloé Grysole
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 41,981

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Görsel Efekt 8.1 46,724
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 151,800

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 144,812
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 319,084

Diriliş
2015 41 Macera Görsel Efekt 8.0 559,645

Son Cadı Avcısı
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 79,681

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 224,685

San Andreas Fayı
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 175,740

Yarının Sınırında
2014 40 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 510,350

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 40 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 585,481
2012 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 569,738

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 37 Macera Görsel Efekt 8.1 643,205

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 36 Macera Görsel Efekt 7.7 388,818

Aşka Yolculuk
2010 36 Komedi Görsel Efekt 6.5 80,693
2009 35 Biyografi Görsel Efekt 7.1 2,961

Harry Potter ve Melez Prens
2009 35 Macera Görsel Efekt 7.6 381,856

Sihirli Oyuncakçı
2007 33 Komedi Görsel Efekt 6.2 38,063

Seni İstiyorum
2007 33 Dram Görsel Efekt 7.4 98,547

Lütfen Beni Öldürme
2006 32 Komedi Görsel Efekt 7.6 201,123

Lanet
2005 31 Komedi Görsel Efekt 5.0 27,908
2004 30 Korku Görsel Efekt 5.1 30,070
2003 Belgesel Görsel Efekt    
2002 28 Belgesel Görsel Efekt    
2002 28 Belgesel Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018