Giriş Kayıt
Chloe Grysole

Chloe Grysole (42)


Görsel Efekt

Chloe Grysole, 21 Kasım 1974 Montreal, Kanada doğumlu görsel efekt. Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1974
Doğum Yeri: Montreal, Kanada
Diğer Bir İsmi: Chloé Grysole
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Tanrıları
2017 Fantastik Görsel Efekt 8.2 32,874
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 127,230

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 134,679
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 290,806

Diriliş
2015 41 Macera Görsel Efekt 8.0 514,466

Son Cadı Avcısı
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 73,382

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 209,271

San Andreas Fayı
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 165,045

Yarının Sınırında
2014 40 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 481,669

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 40 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 561,744
2012 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 553,079

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 37 Macera Görsel Efekt 8.1 602,412

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 36 Macera Görsel Efekt 7.7 364,087

Aşka Yolculuk
2010 36 Komedi Görsel Efekt 6.5 76,993
2009 35 Biyografi Görsel Efekt 7.1 2,961

Harry Potter ve Melez Prens
2009 35 Macera Görsel Efekt 7.5 357,882

Sihirli Oyuncakçı
2007 33 Komedi Görsel Efekt 6.2 37,231

Seni İstiyorum
2007 33 Dram Görsel Efekt 7.4 96,045

Lütfen Beni Öldürme
2006 32 Komedi Görsel Efekt 7.6 195,819

Lanet
2005 31 Komedi Görsel Efekt 5.0 27,222
2004 30 Korku Görsel Efekt 5.1 29,141
2003 Belgesel Görsel Efekt    
2002 28 Belgesel Görsel Efekt    
2002 28 Belgesel Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017