Giriş Kayıt
Chloe Grysole

Chloe Grysole (43)


Görsel Efekt

Chloe Grysole, 21 Kasım 1974 Montreal, Kanada doğumlu görsel efekt. Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1974
Doğum Yeri: Montreal, Kanada
Diğer Bir İsmi: Chloé Grysole
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Suç Görsel Efekt    

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Görsel Efekt 8.2 40,250
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 140,416

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 139,340
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 302,314

Diriliş
2015 41 Macera Görsel Efekt 8.0 531,433

Son Cadı Avcısı
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 76,144

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 215,524

San Andreas Fayı
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 169,344

Yarının Sınırında
2014 40 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 492,894

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 40 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 570,630
2012 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 559,693

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 37 Macera Görsel Efekt 8.1 616,061

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 36 Macera Görsel Efekt 7.7 373,222

Aşka Yolculuk
2010 36 Komedi Görsel Efekt 6.5 78,399
2009 35 Biyografi Görsel Efekt 7.1 2,961

Harry Potter ve Melez Prens
2009 35 Macera Görsel Efekt 7.5 366,793

Sihirli Oyuncakçı
2007 33 Komedi Görsel Efekt 6.2 37,737

Seni İstiyorum
2007 33 Dram Görsel Efekt 7.4 97,015

Lütfen Beni Öldürme
2006 32 Komedi Görsel Efekt 7.6 198,012

Lanet
2005 31 Komedi Görsel Efekt 5.0 27,539
2004 30 Korku Görsel Efekt 5.1 30,070
2003 Belgesel Görsel Efekt    
2002 28 Belgesel Görsel Efekt    
2002 28 Belgesel Görsel Efekt    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017