Giriş Kayıt
Chloe Grysole

Chloe Grysole (42)


Görsel Efekt

Chloe Grysole, 21 Kasım 1974 Montreal, Kanada doğumlu görsel efekt. Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1974
Doğum Yeri: Montreal, Kanada
Diğer Bir İsmi: Chloé Grysole
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Görsel Efekt    

Amerikan Tanrıları
2017 Fantastik Görsel Efekt 8.2 38,182
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 135,248

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 137,747
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 297,925

Diriliş
2015 41 Macera Görsel Efekt 8.0 524,806

Son Cadı Avcısı
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 75,207

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 213,317

San Andreas Fayı
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 167,770

Yarının Sınırında
2014 40 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 488,351

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 40 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 567,123
2012 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 557,151

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 37 Macera Görsel Efekt 8.1 610,803

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 36 Macera Görsel Efekt 7.7 369,755

Aşka Yolculuk
2010 36 Komedi Görsel Efekt 6.5 77,877
2009 35 Biyografi Görsel Efekt 7.1 2,961

Harry Potter ve Melez Prens
2009 35 Macera Görsel Efekt 7.5 363,441

Sihirli Oyuncakçı
2007 33 Komedi Görsel Efekt 6.2 37,475

Seni İstiyorum
2007 33 Dram Görsel Efekt 7.4 96,655

Lütfen Beni Öldürme
2006 32 Komedi Görsel Efekt 7.6 197,158

Lanet
2005 31 Komedi Görsel Efekt 5.0 27,406
2004 30 Korku Görsel Efekt 5.1 29,141
2003 Belgesel Görsel Efekt    
2002 28 Belgesel Görsel Efekt    
2002 28 Belgesel Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017