Giriş Kayıt
Dorka Gryllus

Dorka Gryllus (44)


Oyuncu

Dorka Gryllus, 26 Aralık 1972 Budapest, Macaristan doğumlu oyuncu. Félvilág (2015), Aşka Ruhunu Kat (2009), Irina Palm (2007), Nyócker! (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1972
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Diğer Bir İsmi: Dóra Gryllusová
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.3 1,641
2015 Komedi Oyuncu 7.9 614
2015 43 Dram Oyuncu 6.1 33
2015 43 Gerilim Oyuncu 5.9 424
2015 43 Komedi Oyuncu 5.9 111
2013 41 Komedi Oyuncu 3.5 115
2010 38 Gerilim Oyuncu 5.5 159

Aşka Ruhunu Kat
2009 37 Komedi Oyuncu 7.3 29,577

Kemik Adam
2009 37 Komedi Oyuncu 7.6 3,623

The World is Big and Salvation Lurks Around the Corner
2008 36 Dram Oyuncu 8.1 4,851
2008 Dram Oyuncu 6.4 158
2007 35 Dram Oyuncu 7.2 6,434
2006 Suç Oyuncu    

Gazap Günü
2005 33 Aksiyon Oyuncu    

Dilekler Zamanı
2005 33 Dram Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu 5.7 36
2005 33 Dram Oyuncu 6.8 200
2004 32 Animasyon Oyuncu 6.1 1,477
2002 30 Dram Oyuncu 6.1 45

Kederli Pazar
1999 27 Romantik Oyuncu 7.9 5,752

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,012

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017