Giriş Kayıt
Jay Gruska

Jay Gruska (64)


Müzisyen, Müzisyen

Jay Gruska, 23 Nisan 1953 doğumlu müzisyen, müzisyen. Doğaüstü (2005), Evli ve Çocuklu (1986), Charmed (1998), Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1953
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 7.7 7,000
2010 Komedi Müzik 7.7 181
2009 Komedi Müzik 7.0 431

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.5 323,842
2004 Suç Müzik
Müzik
   
2004 Aksiyon Müzik 5.6 202

Amerikan Pastası 2
2001 48 Komedi Müzik 6.4 215,140
1999 46 Dram Müzik 6.0 89
1999 46 Western Müzik    
1998 Dram Müzik 7.1 63,519
1993 Macera Müzik 6.8 17,373
1992 39 Komedi Müzik 5.4 5,536
1991 Dram Müzik 7.6 1,574

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Müzik 6.2 25,748
1990 37 Korku Müzik 4.2 444
1989 36 Dram Müzik 6.7 548
1987 Dram Müzik 7.4 1,770
1987 34 Suç Müzik 6.2 7,355

21. Cadde
1987 Suç Müzik 7.3 9,334

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Müzik 8.1 84,708

Komando
1985 32 Aksiyon Müzik 6.7 124,689
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018