Giriş Kayıt
Jay Gruska

Jay Gruska (65)


Müzisyen, Müzisyen

Jay Gruska, 23 Nisan 1953 doğumlu müzisyen, müzisyen. Doğaüstü (2005), Evli ve Çocuklu (1986), Charmed (1998), Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1953
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 7.7 7,427
2010 Komedi Müzik 7.7 181
2009 Komedi Müzik 7.0 431

Doğaüstü
2005 Dram Müzik 8.5 331,155
2004 Suç Müzik
Müzik
   
2004 Aksiyon Müzik 5.6 202

Amerikan Pastası 2
2001 48 Komedi Müzik 6.4 217,475
1999 46 Dram Müzik 6.0 89
1999 46 Western Müzik    
1998 Dram Müzik 7.1 64,566
1993 Macera Müzik 6.8 17,748
1992 39 Komedi Müzik 5.4 5,536
1991 Dram Müzik 7.6 1,574

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Müzik 6.2 26,172
1990 37 Korku Müzik 4.2 444
1989 36 Dram Müzik 6.7 548
1987 Dram Müzik 7.4 1,811
1987 34 Suç Müzik 6.2 7,355

21. Cadde
1987 Suç Müzik 7.3 9,465

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Müzik 8.1 85,772

Komando
1985 32 Aksiyon Müzik 6.7 126,623
Film Altyazıları
Rampage (15,796) Ready Player One (11,145) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,792) The Cured (1,525) Blockers (1,346) Den 12. mann (740) Set It Up (560) Black Panther (557) Journey's End (483)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,343) 12 Monkeys (3,050) Into the Badlands (2,793) La casa de papel (2,331) The 100 (2,121) Legion (1,483) The Crossing (1,152) Fear the Walking Dead (1,149) The Expanse (1,096) Vikings (1,031)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018