Giriş Kayıt
Luce Grunenwaldt

Luce Grunenwaldt


Editör, Editör, Sesler

Luce Grunenwaldt, editör, editör, sesler. 007 James Bond: Ay Harekatı (1979), Ölümü Beklerken (1980), Masum Kirli Eller (1975), Alis, Son Macera (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Luce Gruenwaldt | Luce Grunenwald
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzbaşı Conan
1996 Dram Editör 7.3 1,523

Yem
1995 Suç Editör 6.9 1,541

Ask delisi
1985 Dram Editör 6.1 1,751

Sil Baştan
1981 Komedi Sesler 7.7 3,699

Ölümü Beklerken
1980 Dram Editorial Department 7.0 1,661

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 Aksiyon Editorial Department 6.3 72,530

Alis, Son Macera
1977 Dram Editorial Department 7.0 664

Masum Kirli Eller
1975 Suç Editorial Department 7.1 1,306
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017