Giriş Kayıt
Barbara Gruen

Barbara Gruen


Oyuncu

Barbara Gruen, oyuncu. The Master Cleanse (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.9 222
2014 Dram Oyuncu 6.1 1,079
2007 Dram Oyuncu 5.6 327
2007 Korku Oyuncu    

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Oyuncu 7.5 84,511
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018