Giriş Kayıt
Barbara Gruen

Barbara Gruen


Oyuncu

Barbara Gruen, oyuncu. The Master Cleanse (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 6.1 1,079
2007 Dram Oyuncu 5.6 327
2007 Korku Oyuncu    

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Oyuncu 7.5 80,299
Dizi Altyazıları
Fargo (6,029) Arrow (5,508) American Gods (4,953) The Flash (4,676) The 100 (4,140) 12 Monkeys (3,322) Better Call Saul (3,139) Supernatural (2,820) The Blacklist (2,790) Game of Thrones (2,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017