Giriş Kayıt
Ayşen Gruda

Ayşen Gruda (71)


Oyuncu

Ayşen Gruda, 01 Ocak 1946 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Çöpçüler Kralı (1977), Hababam Sınıfı Tatilde (1977), Neşeli Günler (1978), Çiçek Abbas (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1946
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Aysen Gruda Erman | Aysen Guruda
Takma İsmi: Domates Guzeli
7.5 (34 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 70 Animasyon Oyuncu 7.8 4,097
2016 70 Komedi Oyuncu 5.7 1,608
2015 69 Komedi Oyuncu 3.2 452
2015 Komedi Oyuncu 8.9 1,951
2014 68 Komedi Oyuncu 7.7 22,109
2014 68 Komedi Oyuncu 3.7 158
2014 Komedi Oyuncu 5.5 21
2014 68 Romantik Oyuncu 5.2 469
2013 67 Komedi Oyuncu 3.7 28
2012 66 Dram Oyuncu 4.5 279
2012 Komedi Oyuncu 6.2 36
2012 Komedi Oyuncu 4.5 76
2011 65 Komedi Oyuncu 5.2 2,021
2011 Macera Oyuncu 9.2 74,094
2010 64 Dram Oyuncu 6.1 672
2010 64 Dram Oyuncu 3.7 29
2008 Komedi Oyuncu 2.8 128
2008 Dram Oyuncu 7.1 76
2006 60 Aksiyon Oyuncu 1.9 13,950
2006 60 Komedi Oyuncu 6.9 1,002
2006 60 Komedi Oyuncu 7.5 7,161
2006 60 Komedi Oyuncu 1.8 8,404
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 8.0 65
2004 Komedi Oyuncu    
2003 57 Komedi Oyuncu 2.9 4,463
2003 Dram Oyuncu 7.9 143
1996 Komedi Oyuncu 5.6 467
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,154
1991 Komedi Oyuncu    
1988 42 Komedi Oyuncu 6.9 102
1987 41 Komedi Oyuncu 4.5 14
1987 41 Komedi Oyuncu 6.6 122
1986 40 Komedi Oyuncu    
1986 40 Dram Oyuncu 5.2 10
1986 40 Komedi Oyuncu 2.8 30
1985 39 Oyuncu 6.5 1,437
1985 39 Komedi Oyuncu 7.0 869
1985 39 Komedi Oyuncu    
1985 39 Komedi Oyuncu 4.5 22
1985 39 Macera Oyuncu 4.6 80
1985 39 Komedi Oyuncu    
1985 39 Komedi Oyuncu    
1984 38 Komedi Oyuncu 8.1 3,700
1984 38 Komedi Oyuncu 5.5 245
1984 38 Komedi Oyuncu 3.4 127
1983 37 Komedi Oyuncu 8.1 3,573
1983 37 Komedi Oyuncu    
1982 36 Komedi Oyuncu 7.0 2,101
1982 36 Komedi Oyuncu 8.2 6,147
1982 36 Komedi Oyuncu 6.2 275
1982 36 Komedi Oyuncu 6.9 236
1982 36 Komedi Oyuncu 7.3 1,291
1981 35 Komedi Oyuncu 6.6 3,386
1981 35 Macera Oyuncu 8.2 5,761
1981 35 Komedi Oyuncu 6.0 564
1981 35 Komedi Oyuncu 5.9 624
1980 34 Müzikal Oyuncu 6.7 68
1979 33 Komedi Oyuncu 7.6 2,246
1979 33 Dram Oyuncu 5.2 83
1979 Komedi Oyuncu    
1978 32 Komedi Oyuncu 7.1 2,352
1978 32 Komedi Oyuncu 8.8 6,148
1977 31 Macera Oyuncu 8.8 12,125
1977 31 Komedi Oyuncu 8.9 12,150
1977 31 Komedi Oyuncu 8.7 13,656
1977 31 Komedi Oyuncu 8.6 3,580
1977 31 Komedi Oyuncu 6.1 2,108
1977 31 Oyuncu 4.8 18
1977 31 Oyuncu 2.6 73
1976 30 Komedi Oyuncu 9.0 14,773
1976 30 Komedi Oyuncu 9.1 15,672
1976 30 Dram Oyuncu 8.2 1,605
1976 30 Komedi Oyuncu 4.8 12
1976 30 Romantik Oyuncu 6.7 327
1976 30 Dram Oyuncu 4.5 120
1975 29 Komedi Oyuncu 6.6 2,776
1975 29 Komedi Oyuncu 8.4 2,975
1975 29 Komedi Oyuncu 4.8 307
1975 29 Komedi Oyuncu 7.0 1,068
1975 29 Dram Oyuncu 6.4 14
1975 29 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017