Giriş Kayıt
Ayşen Gruda

Ayşen Gruda (71)


Oyuncu

Ayşen Gruda, 01 Ocak 1946 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Çöpçüler Kralı (1977), Hababam Sınıfı Tatilde (1977), Neşeli Günler (1978), Çiçek Abbas (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1946
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Aysen Gruda Erman | Aysen Guruda
Takma İsmi: Domates Guzeli
7.6 (35 Oy)
  • Currently 151.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 70 Animasyon Oyuncu 7.7 4,377
2016 70 Komedi Oyuncu 5.7 1,705
2015 69 Komedi Oyuncu 3.3 469
2015 Komedi Oyuncu 8.8 2,103
2014 68 Komedi Oyuncu 7.7 22,703
2014 68 Komedi Oyuncu 3.7 157
2014 Komedi Oyuncu 5.6 22
2014 68 Romantik Oyuncu 5.2 515
2013 67 Komedi Oyuncu 3.7 28
2012 66 Dram Oyuncu 4.5 284
2012 Komedi Oyuncu 6.1 43
2012 Komedi Oyuncu 4.3 82
2011 65 Komedi Oyuncu 5.2 2,057
2011 Macera Oyuncu 9.2 75,526
2010 64 Dram Oyuncu 6.1 691
2010 64 Dram Oyuncu 3.7 30
2008 Komedi Oyuncu 2.8 131
2008 Dram Oyuncu 7.0 79
2006 60 Aksiyon Oyuncu 1.9 14,094
2006 60 Komedi Oyuncu 6.9 1,036
2006 60 Komedi Oyuncu 7.5 7,401
2006 60 Komedi Oyuncu 1.8 8,485
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.5 70
2004 Komedi Oyuncu    
2003 57 Komedi Oyuncu 2.9 4,557
2003 Dram Oyuncu 7.6 169
1996 Komedi Oyuncu 5.7 493
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,284
1991 Komedi Oyuncu    
1988 42 Komedi Oyuncu 6.9 102
1987 41 Komedi Oyuncu 4.5 14
1987 41 Komedi Oyuncu 6.6 125
1986 40 Komedi Oyuncu    
1986 40 Dram Oyuncu 5.2 10
1986 40 Komedi Oyuncu 2.8 30
1985 39 Oyuncu 6.6 1,499
1985 39 Komedi Oyuncu 7.0 950
1985 39 Komedi Oyuncu 6.7 65
1985 39 Komedi Oyuncu 4.5 22
1985 39 Macera Oyuncu 4.7 88
1985 39 Komedi Oyuncu    
1985 39 Komedi Oyuncu    
1984 38 Komedi Oyuncu 8.1 3,935
1984 38 Komedi Oyuncu 5.5 262
1984 38 Komedi Oyuncu 3.4 134
1984 38 Komedi Oyuncu 3.2 25
1983 37 Komedi Oyuncu 8.1 3,826
1983 37 Komedi Oyuncu    
1982 36 Komedi Oyuncu 7.0 2,200
1982 36 Komedi Oyuncu 8.2 6,467
1982 36 Komedi Oyuncu 6.4 302
1982 36 Komedi Oyuncu 6.9 247
1982 36 Komedi Oyuncu 7.3 1,391
1981 35 Komedi Oyuncu 6.6 3,558
1981 35 Macera Oyuncu 8.2 6,015
1981 35 Komedi Oyuncu 6.1 610
1981 35 Komedi Oyuncu 6.0 654
1980 34 Müzikal Oyuncu 6.6 71
1979 33 Komedi Oyuncu 7.6 2,406
1979 33 Dram Oyuncu 5.2 83
1979 Komedi Oyuncu    
1978 32 Komedi Oyuncu 7.1 2,449
1978 32 Komedi Oyuncu 8.8 6,460
1977 31 Macera Oyuncu 8.8 12,489
1977 31 Komedi Oyuncu 8.9 12,515
1977 31 Komedi Oyuncu 8.7 14,036
1977 31 Komedi Oyuncu 8.6 3,833
1977 31 Komedi Oyuncu 6.1 2,192
1977 31 Oyuncu 4.8 18
1977 31 Oyuncu 2.6 73
1976 30 Komedi Oyuncu 9.1 16,131
1976 30 Komedi Oyuncu 9.0 15,086
1976 30 Dram Oyuncu 8.1 1,787
1976 30 Komedi Oyuncu 4.8 12
1976 30 Romantik Oyuncu 6.8 373
1976 30 Dram Oyuncu 4.5 120
1975 29 Komedi Oyuncu 6.6 2,861
1975 29 Komedi Oyuncu 8.4 3,230
1975 29 Komedi Oyuncu 4.8 321
1975 29 Komedi Oyuncu 7.0 1,144
1975 29 Dram Oyuncu 6.1 15
1975 29 Komedi Oyuncu 4.3 10
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017