Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ayşen Gruda

Ayşen Gruda (71)


Oyuncu

Ayşen Gruda, 01 Ocak 1946 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Çöpçüler Kralı (1977), Hababam Sınıfı Tatilde (1977), Neşeli Günler (1978), Çiçek Abbas (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1946
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Aysen Gruda Erman | Aysen Guruda
Takma İsmi: Domates Guzeli
7.7 (33 Oy)
  • Currently 154/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 70 Animasyon Oyuncu 7.8 3,823
2016 70 Komedi Oyuncu 5.7 1,514
2015 69 Komedi Oyuncu 3.2 444
2015 Komedi Oyuncu 8.9 1,854
2014 68 Komedi Oyuncu 7.8 21,577
2014 68 Komedi Oyuncu 3.8 151
2014 Komedi Oyuncu 5.5 21
2014 68 Romantik Oyuncu 5.2 441
2013 67 Komedi Oyuncu 3.7 28
2012 66 Dram Oyuncu 4.5 271
2012 Komedi Oyuncu 6.2 36
2012 Komedi Oyuncu 4.5 75
2011 65 Komedi Oyuncu 5.2 1,981
2011 Macera Oyuncu 9.2 72,374
2010 64 Dram Oyuncu 6.1 658
2010 64 Dram Oyuncu 3.7 29
2008 Komedi Oyuncu 2.8 126
2008 Dram Oyuncu 7.0 74
2006 60 Aksiyon Oyuncu 1.9 13,453
2006 60 Komedi Oyuncu 6.9 989
2006 60 Komedi Oyuncu 7.6 6,969
2006 60 Komedi Oyuncu 1.8 8,157
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 8.0 65
2004 Komedi Oyuncu    
2003 57 Komedi Oyuncu 2.9 4,369
2003 Dram Oyuncu 7.9 139
1996 Komedi Oyuncu 5.6 426
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,121
1991 Komedi Oyuncu    
1988 42 Komedi Oyuncu 6.9 102
1987 41 Komedi Oyuncu 4.5 14
1987 41 Komedi Oyuncu 6.6 118
1986 40 Komedi Oyuncu    
1986 40 Dram Oyuncu 5.2 10
1986 40 Komedi Oyuncu 2.8 30
1985 39 Oyuncu 6.5 1,374
1985 39 Komedi Oyuncu 7.0 830
1985 39 Komedi Oyuncu    
1985 39 Komedi Oyuncu 4.5 22
1985 39 Macera Oyuncu 4.6 80
1985 39 Komedi Oyuncu    
1984 38 Komedi Oyuncu 8.1 3,571
1984 38 Komedi Oyuncu 5.5 236
1984 38 Komedi Oyuncu 3.4 126
1983 37 Komedi Oyuncu 8.1 3,446
1983 37 Komedi Oyuncu    
1982 36 Komedi Oyuncu 7.0 2,019
1982 36 Komedi Oyuncu 8.2 5,946
1982 36 Komedi Oyuncu 6.2 261
1982 36 Komedi Oyuncu 6.9 233
1982 36 Komedi Oyuncu 7.3 1,246
1981 35 Komedi Oyuncu 6.6 3,260
1981 35 Macera Oyuncu 8.2 5,594
1981 35 Komedi Oyuncu 6.0 531
1981 35 Komedi Oyuncu 5.9 607
1980 34 Müzikal Oyuncu 6.6 65
1979 33 Komedi Oyuncu 7.6 2,144
1979 33 Dram Oyuncu 5.2 83
1979 Komedi Oyuncu    
1978 32 Komedi Oyuncu 7.1 2,260
1978 32 Komedi Oyuncu 8.8 5,912
1977 31 Macera Oyuncu 8.8 11,884
1977 31 Komedi Oyuncu 8.9 11,919
1977 31 Komedi Oyuncu 8.7 13,398
1977 31 Komedi Oyuncu 8.6 3,439
1977 31 Komedi Oyuncu 6.1 2,045
1977 31 Oyuncu 4.8 18
1977 31 Oyuncu 2.6 73
1976 30 Komedi Oyuncu 9.0 14,566
1976 30 Komedi Oyuncu 9.1 15,345
1976 30 Dram Oyuncu 8.2 1,525
1976 30 Komedi Oyuncu 4.8 12
1976 30 Romantik Oyuncu 6.7 308
1976 30 Dram Oyuncu 4.5 117
1975 29 Komedi Oyuncu 6.6 2,709
1975 29 Komedi Oyuncu 8.4 2,822
1975 29 Komedi Oyuncu 4.8 305
1975 29 Komedi Oyuncu 6.9 1,017
1975 29 Dram Oyuncu 6.4 14
1975 29 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017