Giriş Kayıt
Ayşen Gruda

Ayşen Gruda (71)


Oyuncu

Ayşen Gruda, 01 Ocak 1946 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Çöpçüler Kralı (1977), Hababam Sınıfı Tatilde (1977), Neşeli Günler (1978), Çiçek Abbas (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1946
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Aysen Gruda Erman | Aysen Guruda
Takma İsmi: Domates Guzeli
7.5 (34 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 70 Animasyon Oyuncu 7.8 4,215
2016 70 Komedi Oyuncu 5.7 1,649
2015 69 Komedi Oyuncu 3.2 457
2015 Komedi Oyuncu 8.9 2,017
2014 68 Komedi Oyuncu 7.7 22,372
2014 68 Komedi Oyuncu 3.7 158
2014 Komedi Oyuncu 5.6 22
2014 68 Romantik Oyuncu 5.2 487
2013 67 Komedi Oyuncu 3.7 28
2012 66 Dram Oyuncu 4.5 279
2012 Komedi Oyuncu 6.2 38
2012 Komedi Oyuncu 4.4 80
2011 65 Komedi Oyuncu 5.2 2,037
2011 Macera Oyuncu 9.2 74,652
2010 64 Dram Oyuncu 6.1 677
2010 64 Dram Oyuncu 3.7 30
2008 Komedi Oyuncu 2.8 129
2008 Dram Oyuncu 7.0 78
2006 60 Aksiyon Oyuncu 1.9 14,014
2006 60 Komedi Oyuncu 6.9 1,007
2006 60 Komedi Oyuncu 7.6 7,259
2006 60 Komedi Oyuncu 1.8 8,433
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 8.0 65
2004 Komedi Oyuncu    
2003 57 Komedi Oyuncu 2.9 4,495
2003 Dram Oyuncu 7.6 164
1996 Komedi Oyuncu 5.7 480
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,217
1991 Komedi Oyuncu    
1988 42 Komedi Oyuncu 6.9 102
1987 41 Komedi Oyuncu 4.5 14
1987 41 Komedi Oyuncu 6.6 122
1986 40 Komedi Oyuncu    
1986 40 Dram Oyuncu 5.2 10
1986 40 Komedi Oyuncu 2.8 30
1985 39 Oyuncu 6.6 1,463
1985 39 Komedi Oyuncu 7.0 909
1985 39 Komedi Oyuncu    
1985 39 Komedi Oyuncu 4.5 22
1985 39 Macera Oyuncu 4.6 80
1985 39 Komedi Oyuncu    
1985 39 Komedi Oyuncu    
1984 38 Komedi Oyuncu 8.1 3,793
1984 38 Komedi Oyuncu 5.4 249
1984 38 Komedi Oyuncu 3.4 130
1983 37 Komedi Oyuncu 8.1 3,690
1983 37 Komedi Oyuncu    
1982 36 Komedi Oyuncu 7.0 2,143
1982 36 Komedi Oyuncu 8.2 6,281
1982 36 Komedi Oyuncu 6.3 283
1982 36 Komedi Oyuncu 6.9 238
1982 36 Komedi Oyuncu 7.3 1,330
1981 35 Komedi Oyuncu 6.6 3,460
1981 35 Macera Oyuncu 8.2 5,868
1981 35 Komedi Oyuncu 6.0 581
1981 35 Komedi Oyuncu 5.9 641
1980 34 Müzikal Oyuncu 6.6 71
1979 33 Komedi Oyuncu 7.6 2,315
1979 33 Dram Oyuncu 5.2 83
1979 Komedi Oyuncu    
1978 32 Komedi Oyuncu 7.1 2,386
1978 32 Komedi Oyuncu 8.8 6,291
1977 31 Macera Oyuncu 8.8 12,279
1977 31 Komedi Oyuncu 8.9 12,305
1977 31 Komedi Oyuncu 8.7 13,817
1977 31 Komedi Oyuncu 8.6 3,694
1977 31 Komedi Oyuncu 6.1 2,141
1977 31 Oyuncu 4.8 18
1977 31 Oyuncu 2.6 73
1976 30 Komedi Oyuncu 9.0 14,908
1976 30 Komedi Oyuncu 9.1 15,857
1976 30 Dram Oyuncu 8.2 1,691
1976 30 Komedi Oyuncu 4.8 12
1976 30 Romantik Oyuncu 6.7 348
1976 30 Dram Oyuncu 4.5 120
1975 29 Komedi Oyuncu 6.6 2,811
1975 29 Komedi Oyuncu 8.4 3,086
1975 29 Komedi Oyuncu 4.8 307
1975 29 Komedi Oyuncu 7.0 1,091
1975 29 Dram Oyuncu 6.4 14
1975 29 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017