Giriş Kayıt
Ayşen Gruda

Ayşen Gruda (71)


Oyuncu

Ayşen Gruda, 01 Ocak 1946 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Çöpçüler Kralı (1977), Hababam Sınıfı Tatilde (1977), Neşeli Günler (1978), Çiçek Abbas (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1946
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Aysen Gruda Erman | Aysen Guruda
Takma İsmi: Domates Guzeli
7.7 (33 Oy)
  • Currently 154/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 70 Animasyon Oyuncu 7.8 3,974
2016 70 Komedi Oyuncu 5.7 1,570
2015 69 Komedi Oyuncu 3.2 445
2015 Komedi Oyuncu 8.9 1,908
2014 68 Komedi Oyuncu 7.8 21,801
2014 68 Komedi Oyuncu 3.7 158
2014 Komedi Oyuncu 5.5 21
2014 68 Romantik Oyuncu 5.2 453
2013 67 Komedi Oyuncu 3.7 28
2012 66 Dram Oyuncu 4.5 275
2012 Komedi Oyuncu 6.2 36
2012 Komedi Oyuncu 4.5 76
2011 65 Komedi Oyuncu 5.2 1,999
2011 Macera Oyuncu 9.2 73,030
2010 64 Dram Oyuncu 6.1 664
2010 64 Dram Oyuncu 3.7 29
2008 Komedi Oyuncu 2.8 127
2008 Dram Oyuncu 7.0 74
2006 60 Aksiyon Oyuncu 1.8 13,525
2006 60 Komedi Oyuncu 6.9 997
2006 60 Komedi Oyuncu 7.6 7,051
2006 60 Komedi Oyuncu 1.8 8,196
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 8.0 65
2004 Komedi Oyuncu    
2003 57 Komedi Oyuncu 2.9 4,420
2003 Dram Oyuncu 7.9 140
1996 Komedi Oyuncu 5.6 445
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,136
1991 Komedi Oyuncu    
1988 42 Komedi Oyuncu 6.9 102
1987 41 Komedi Oyuncu 4.5 14
1987 41 Komedi Oyuncu 6.6 121
1986 40 Komedi Oyuncu    
1986 40 Dram Oyuncu 5.2 10
1986 40 Komedi Oyuncu 2.8 30
1985 39 Oyuncu 6.5 1,406
1985 39 Komedi Oyuncu 7.0 847
1985 39 Komedi Oyuncu    
1985 39 Komedi Oyuncu 4.5 22
1985 39 Macera Oyuncu 4.6 80
1985 39 Komedi Oyuncu    
1985 39 Komedi Oyuncu    
1984 38 Komedi Oyuncu 8.1 3,630
1984 38 Komedi Oyuncu 5.4 241
1984 38 Komedi Oyuncu 3.4 126
1983 37 Komedi Oyuncu 8.1 3,496
1983 37 Komedi Oyuncu    
1982 36 Komedi Oyuncu 7.0 2,051
1982 36 Komedi Oyuncu 8.2 6,036
1982 36 Komedi Oyuncu 6.2 268
1982 36 Komedi Oyuncu 6.9 235
1982 36 Komedi Oyuncu 7.3 1,266
1981 35 Komedi Oyuncu 6.6 3,309
1981 35 Macera Oyuncu 8.2 5,669
1981 35 Komedi Oyuncu 6.0 548
1981 35 Komedi Oyuncu 5.9 616
1980 34 Müzikal Oyuncu 6.6 66
1979 33 Komedi Oyuncu 7.6 2,189
1979 33 Dram Oyuncu 5.2 83
1979 Komedi Oyuncu    
1978 32 Komedi Oyuncu 7.1 2,302
1978 32 Komedi Oyuncu 8.8 6,004
1977 31 Macera Oyuncu 8.8 11,994
1977 31 Komedi Oyuncu 8.9 12,007
1977 31 Komedi Oyuncu 8.7 13,500
1977 31 Komedi Oyuncu 8.6 3,502
1977 31 Komedi Oyuncu 6.1 2,075
1977 31 Oyuncu 4.8 18
1977 31 Oyuncu 2.6 73
1976 30 Komedi Oyuncu 9.0 14,669
1976 30 Komedi Oyuncu 9.1 15,480
1976 30 Dram Oyuncu 8.2 1,553
1976 30 Komedi Oyuncu 4.8 12
1976 30 Romantik Oyuncu 6.7 317
1976 30 Dram Oyuncu 4.5 117
1975 29 Komedi Oyuncu 6.6 2,735
1975 29 Komedi Oyuncu 8.4 2,875
1975 29 Komedi Oyuncu 4.8 307
1975 29 Komedi Oyuncu 7.0 1,045
1975 29 Dram Oyuncu 6.4 14
1975 29 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017