Giriş Kayıt
Ayşen Gruda

Ayşen Gruda (72)


Oyuncu

Ayşen Gruda, 01 Ocak 1946 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Çöpçüler Kralı (1977), Hababam Sınıfı Tatilde (1977), Neşeli Günler (1978), Çiçek Abbas (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1946
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Aysen Gruda Erman | Aysen Guruda
Takma İsmi: Domates Guzeli
7.9 (37 Oy)
  • Currently 159/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 70 Animasyon Oyuncu 7.6 5,118
2016 70 Komedi Oyuncu 5.7 2,065
2016 70 Komedi Oyuncu    
2015 69 Komedi Oyuncu 3.3 492
2015 Komedi Oyuncu 8.5 2,437
2014 68 Komedi Oyuncu 7.6 25,555
2014 Komedi Oyuncu 5.8 26
2014 68 Komedi Oyuncu 3.7 185
2014 68 Romantik Oyuncu 5.2 681
2013 67 Komedi Oyuncu 3.7 28
2012 Komedi Oyuncu 6.2 51
2012 66 Dram Oyuncu 4.6 312
2012 Komedi Oyuncu 4.4 84
2011 65 Komedi Oyuncu 5.2 2,200
2011 Macera Oyuncu 9.2 79,698
2010 64 Dram Oyuncu 6.1 750
2010 64 Dram Oyuncu 3.7 29
2008 Komedi Oyuncu 2.8 142
2008 Dram Oyuncu 6.9 85
2006 60 Aksiyon Oyuncu 1.9 14,657
2006 60 Komedi Oyuncu 6.8 1,115
2006 60 Komedi Oyuncu 7.5 8,093
2006 60 Komedi Oyuncu 1.8 8,853
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.5 71
2004 Komedi Oyuncu    
2003 57 Komedi Oyuncu 3.0 4,898
2003 Dram Oyuncu 7.5 183
1996 Komedi Oyuncu 5.8 606
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,451
1994 Komedi Oyuncu    
1991 Komedi Oyuncu 6.7 16
1991 Komedi Oyuncu 7.1 59
1988 42 Komedi Oyuncu 6.9 102
1987 41 Komedi Oyuncu 4.5 14
1987 41 Komedi Oyuncu 6.5 128
1986 40 Komedi Oyuncu 6.4 5
1986 40 Komedi Oyuncu    
1986 40 Dram Oyuncu 5.0 17
1986 40 Komedi Oyuncu 2.8 30
1986 40 Komedi Oyuncu    
1986 40 Komedi Oyuncu 4.3 31
1986 40 Komedi Oyuncu    
1985 39 Oyuncu 6.6 1,704
1985 39 Komedi Oyuncu 7.0 1,068
1985 39 Komedi Oyuncu 6.7 66
1985 39 Komedi Oyuncu 4.5 22
1985 39 Macera Oyuncu 4.7 99
1985 Komedi Oyuncu 5.6 20
1985 39 Komedi Oyuncu    
1985 39 Komedi Oyuncu 6.5 6
1985 39 Komedi Oyuncu 3.8 5
1984 38 Komedi Oyuncu 8.1 4,527
1984 38 Komedi Oyuncu 5.7 308
1984 38 Komedi Oyuncu 3.5 141
1984 38 Komedi Oyuncu 3.4 28
1983 37 Komedi Oyuncu 8.1 4,422
1983 37 Komedi Oyuncu    
1982 36 Komedi Oyuncu 7.0 2,515
1982 36 Komedi Oyuncu 8.2 7,333
1982 36 Komedi Oyuncu 6.7 360
1982 36 Komedi Oyuncu 6.8 265
1982 36 Komedi Oyuncu 7.4 1,599
1982 Komedi Oyuncu 5.6 20
1981 35 Komedi Oyuncu 6.5 4,085
1981 35 Macera Oyuncu 8.2 6,734
1981 35 Komedi Oyuncu 6.4 718
1981 35 Komedi Oyuncu 6.0 713
1980 34 Müzikal Oyuncu 6.7 73
1979 33 Komedi Oyuncu 7.6 2,780
1979 33 Dram Oyuncu 5.1 97
1979 Komedi Oyuncu    
1978 32 Komedi Oyuncu 7.1 2,781
1978 32 Komedi Oyuncu 8.8 7,381
1977 31 Macera Oyuncu 8.8 13,555
1977 31 Macera Oyuncu    
1977 31 Komedi Oyuncu 8.8 13,517
1977 31 Komedi Oyuncu 8.7 15,227
1977 31 Komedi Oyuncu 8.6 4,512
1977 31 Komedi Oyuncu 6.2 2,451
1977 31 Oyuncu 5.1 21
1977 31 Oyuncu 2.6 73
1976 30 Komedi Oyuncu 9.1 17,687
1976 30 Komedi Oyuncu 9.0 15,894
1976 30 Dram Oyuncu 8.1 2,218
1976 30 Komedi Oyuncu 4.8 12
1976 30 Romantik Oyuncu 7.0 492
1976 30 Dram Oyuncu 4.5 138
1975 29 Komedi Oyuncu 6.6 3,137
1975 29 Komedi Oyuncu 8.4 3,891
1975 29 Komedi Oyuncu 4.8 338
1975 29 Komedi Oyuncu 7.0 1,389
1975 29 Dram Oyuncu 5.5 17
1975 29 Komedi Oyuncu 7.5 24
1975 29 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018