Giriş Kayıt
Ayşen Gruda

Ayşen Gruda (71)


Oyuncu

Ayşen Gruda, 01 Ocak 1946 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Çöpçüler Kralı (1977), Hababam Sınıfı Tatilde (1977), Neşeli Günler (1978), Çiçek Abbas (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1946
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Aysen Gruda Erman | Aysen Guruda
Takma İsmi: Domates Guzeli
7.7 (37 Oy)
  • Currently 154/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 70 Animasyon Oyuncu 7.6 4,743
2016 70 Komedi Oyuncu 5.7 1,806
2016 70 Komedi Oyuncu    
2015 69 Komedi Oyuncu 3.3 478
2015 Komedi Oyuncu 8.7 2,264
2014 68 Komedi Oyuncu 7.7 23,516
2014 68 Komedi Oyuncu 3.7 161
2014 Komedi Oyuncu 6.0 25
2014 68 Romantik Oyuncu 5.2 572
2013 67 Komedi Oyuncu 3.7 28
2012 66 Dram Oyuncu 4.5 290
2012 Komedi Oyuncu 6.0 46
2012 Komedi Oyuncu 4.3 81
2011 65 Komedi Oyuncu 5.2 2,106
2011 Macera Oyuncu 9.2 76,976
2010 64 Dram Oyuncu 6.1 717
2010 64 Dram Oyuncu 3.7 29
2008 Komedi Oyuncu 2.8 135
2008 Dram Oyuncu 7.0 80
2006 60 Aksiyon Oyuncu 1.9 14,361
2006 60 Komedi Oyuncu 6.9 1,060
2006 60 Komedi Oyuncu 7.5 7,652
2006 60 Komedi Oyuncu 1.8 8,666
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.5 70
2004 Komedi Oyuncu    
2003 57 Komedi Oyuncu 2.9 4,697
2003 Dram Oyuncu 7.5 175
1996 Komedi Oyuncu 5.7 534
1994 Komedi Oyuncu 8.3 2,372
1991 Komedi Oyuncu 6.8 15
1991 Komedi Oyuncu 7.1 59
1988 42 Komedi Oyuncu 6.9 102
1987 41 Komedi Oyuncu 4.5 14
1987 41 Komedi Oyuncu 6.5 128
1986 40 Komedi Oyuncu    
1986 40 Dram Oyuncu 5.2 10
1986 40 Komedi Oyuncu 2.8 30
1985 39 Oyuncu 6.6 1,587
1985 39 Komedi Oyuncu 7.0 991
1985 39 Komedi Oyuncu 6.7 66
1985 39 Komedi Oyuncu 4.5 22
1985 39 Macera Oyuncu 4.7 99
1985 39 Komedi Oyuncu    
1985 39 Komedi Oyuncu    
1984 38 Komedi Oyuncu 8.1 4,189
1984 38 Komedi Oyuncu 5.7 281
1984 38 Komedi Oyuncu 3.4 137
1984 38 Komedi Oyuncu 3.4 28
1983 37 Komedi Oyuncu 8.1 4,070
1983 37 Komedi Oyuncu    
1982 36 Komedi Oyuncu 7.0 2,320
1982 36 Komedi Oyuncu 8.2 6,837
1982 36 Komedi Oyuncu 6.6 333
1982 36 Komedi Oyuncu 6.9 255
1982 36 Komedi Oyuncu 7.3 1,474
1981 35 Komedi Oyuncu 6.6 3,812
1981 35 Macera Oyuncu 8.2 6,330
1981 35 Komedi Oyuncu 6.2 655
1981 35 Komedi Oyuncu 6.0 680
1980 34 Müzikal Oyuncu 6.7 74
1979 33 Komedi Oyuncu 7.6 2,570
1979 33 Dram Oyuncu 5.1 97
1979 Komedi Oyuncu    
1978 32 Komedi Oyuncu 7.1 2,577
1978 32 Komedi Oyuncu 8.8 6,858
1977 31 Macera Oyuncu 8.8 12,923
1977 31 Komedi Oyuncu 8.9 12,937
1977 31 Komedi Oyuncu 8.7 14,531
1977 31 Komedi Oyuncu 8.6 4,118
1977 31 Komedi Oyuncu 6.2 2,298
1977 31 Oyuncu 4.8 18
1977 31 Oyuncu 2.6 73
1976 30 Komedi Oyuncu 9.1 16,779
1976 30 Komedi Oyuncu 9.0 15,390
1976 30 Dram Oyuncu 8.1 1,967
1976 30 Komedi Oyuncu 4.8 12
1976 30 Romantik Oyuncu 6.9 425
1976 30 Dram Oyuncu 4.5 133
1975 29 Komedi Oyuncu 6.6 2,980
1975 29 Komedi Oyuncu 8.4 3,498
1975 29 Komedi Oyuncu 4.8 326
1975 29 Komedi Oyuncu 7.0 1,267
1975 29 Dram Oyuncu 5.5 17
1975 29 Komedi Oyuncu 7.5 24
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017