Giriş Kayıt
Ricky Grover

Ricky Grover (56)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Ricky Grover, 24 Aralık 1961 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen. Tony (2009), Zapped (2016), Big Fat Gypsy Gangster (2011), (1988) Red Dwarf (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1961
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.0 175
2016 Komedi Oyuncu 6.4 519
2016 55 Komedi Oyuncu    
2015 54 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,182
2012 Dram Oyuncu 7.9 148
2011 50 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
3.5 772
2010 49 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.7 800
2010 49 Komedi Oyuncu 4.5 258
2010 49 Komedi Yapımcı 2.1 365
2009 48 Dram Oyuncu 6.2 2,610
2006 45 Macera Oyuncu 5.1 937

Tabanca
2005 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 81,150
2003 Dram Oyuncu 8.0 84
2000 39 Komedi Oyuncu 6.5 4,356
1988 Komedi Oyuncu 8.4 29,345
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,594
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018