Giriş Kayıt
Murilo Grossi

Murilo Grossi


Oyuncu, Yapımcı

Murilo Grossi, Brasília, Distrito Federal, Brezilya doğumlu oyuncu, yapımcı. (2008) Geçiş Çizgisi (2008), (2014) Getúlio (2014), (1997) Canudos Savaşı (1997), (2014) O Candidato Honesto (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Brasília, Distrito Federal, Brezilya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 7.3 33
2014 Komedi Oyuncu 5.5 529
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 109
2014 Biyografi Oyuncu 6.7 569
2009 Dram Oyuncu 6.4 354
2009 Dram Oyuncu 6.9 247
2009 Macera Oyuncu 6.5 340

If Nothing Else Works Out
2008 Dram Oyuncu 7.2 234

Geçiş Çizgisi
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,191
2007 Dram Oyuncu 5.8 430

Şehitlik Mertebesi
2006 Dram Oyuncu 7.0 423
2005 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.6 256
2001 Komedi Oyuncu 7.6 396

Brezilya'nın Cesur İnsanları
2000 Dram Oyuncu 6.3 232
1999 Dram Oyuncu 7.1 329

Canudos Savaşı
1997 Dram Oyuncu 7.0 518
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017