Giriş Kayıt
Mary Gross

Mary Gross (63)


Oyuncu, Senarist

Mary Margaret Gross, 25 Mart 1953 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist. A Mighty Wind (2003), Troop Beverly Hills (1989), Feds (1988), Jailbait (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mary Margaret Gross
Doğum Tarihi: 25 Mart 1953
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 59 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.8 35,934
2004 Komedi Oyuncu 8.4 36,220
2003 50 Komedi Oyuncu 7.3 22,638

Elim Belim Bağlı
2002 49 Komedi Oyuncu 5.6 63,437

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 29,859

Yeraltı Canavarı 3
2001 48 Aksiyon Oyuncu    
2000 47 Dram Oyuncu 4.2 595

Aşkın Büyüsü
1998 45 Komedi Oyuncu 6.2 57,946
1998 45 Animasyon Oyuncu 5.9 14,182

Akşam Yıldızı
1996 43 Komedi Oyuncu 5.8 3,466
1996 Komedi Oyuncu 6.6 25,452
1994 Animasyon Oyuncu 7.7 23,605

Noel Baba
1994 41 Komedi Oyuncu 6.4 69,913
1994 41 Komedi Oyuncu 5.3 8,304
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 16,414
1989 36 Macera Oyuncu 5.5 7,660
1988 35 Komedi Oyuncu 5.3 2,424
1988 35 Komedi Oyuncu 4.3 2,584
1988 35 Komedi Oyuncu 6.3 9,155
1988 35 Komedi Oyuncu 4.9 3,150

Deli Doktor
1988 35 Komedi Oyuncu 5.6 3,773
1987 34 Komedi Oyuncu 6.1 10,879

Cennet Kulübü
1986 33 Komedi Oyuncu 4.9 4,825
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 34,362
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,445
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017