Giriş Kayıt
Mary Gross

Mary Gross (65)


Oyuncu, Senarist

Mary Margaret Gross, 25 Mart 1953 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist. A Mighty Wind (2003), Troop Beverly Hills (1989), Feds (1988), Jailbait (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mary Margaret Gross
Doğum Tarihi: 25 Mart 1953
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 4.7 745
2011 Komedi Oyuncu 7.8 38,729
2004 Komedi Oyuncu 8.4 38,634
2003 50 Komedi Oyuncu 7.3 23,612

Elim Belim Bağlı
2002 49 Komedi Oyuncu 5.6 65,311

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 31,231

Yeraltı Canavarı 3
2001 48 Aksiyon Oyuncu    
2000 47 Dram Oyuncu 4.2 595

Aşkın Büyüsü
1998 45 Komedi Oyuncu 6.2 62,223
1998 45 Animasyon Oyuncu 5.9 15,303

Akşam Yıldızı
1996 43 Komedi Oyuncu 5.8 3,603
1996 Komedi Oyuncu 6.6 27,594
1996 Animasyon Oyuncu 7.7 25,729

Noel Baba
1994 41 Komedi Oyuncu 6.4 77,424
1994 41 Komedi Oyuncu 5.4 8,627
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 18,044
1989 36 Macera Oyuncu 5.6 8,153
1988 35 Komedi Oyuncu 5.3 2,424
1988 35 Komedi Oyuncu 4.3 2,584
1988 35 Komedi Oyuncu 6.3 9,964
1988 35 Komedi Oyuncu 4.9 3,250

Deli Doktor
1988 35 Komedi Oyuncu 5.6 3,773
1987 34 Komedi Oyuncu 6.2 11,821

Cennet Kulübü
1986 33 Komedi Oyuncu 4.9 4,977
1975 Komedi Senarist
Oyuncu
8.1 36,832
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,704
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018