Giriş Kayıt
Mary Gross

Mary Gross (64)


Oyuncu, Senarist

Mary Margaret Gross, 25 Mart 1953 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist. A Mighty Wind (2003), Troop Beverly Hills (1989), Feds (1988), Jailbait (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mary Margaret Gross
Doğum Tarihi: 25 Mart 1953
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 59 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.8 37,328
2004 Komedi Oyuncu 8.4 37,611
2003 50 Komedi Oyuncu 7.3 23,120

Elim Belim Bağlı
2002 49 Komedi Oyuncu 5.6 64,391

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 30,641

Yeraltı Canavarı 3
2001 48 Aksiyon Oyuncu    
2000 47 Dram Oyuncu 4.2 595

Aşkın Büyüsü
1998 45 Komedi Oyuncu 6.2 59,970
1998 45 Animasyon Oyuncu 5.9 15,131

Akşam Yıldızı
1996 43 Komedi Oyuncu 5.8 3,569
1996 Komedi Oyuncu 6.6 26,458
1994 Animasyon Oyuncu 7.7 24,677

Noel Baba
1994 41 Komedi Oyuncu 6.4 71,807
1994 41 Komedi Oyuncu 5.3 8,415
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 17,430
1989 36 Macera Oyuncu 5.5 7,904
1988 35 Komedi Oyuncu 5.3 2,424
1988 35 Komedi Oyuncu 4.3 2,584
1988 35 Komedi Oyuncu 6.3 9,155
1988 35 Komedi Oyuncu 4.9 3,250

Deli Doktor
1988 35 Komedi Oyuncu 5.6 3,773
1987 34 Komedi Oyuncu 6.1 11,340

Cennet Kulübü
1986 33 Komedi Oyuncu 4.9 4,977
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 35,550
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,565
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017