Giriş Kayıt
Mary Gross

Mary Gross (64)


Oyuncu, Senarist

Mary Margaret Gross, 25 Mart 1953 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist. A Mighty Wind (2003), Troop Beverly Hills (1989), Feds (1988), Jailbait (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mary Margaret Gross
Doğum Tarihi: 25 Mart 1953
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 59 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.8 36,155
2004 Komedi Oyuncu 8.4 36,455
2003 50 Komedi Oyuncu 7.3 22,638

Elim Belim Bağlı
2002 49 Komedi Oyuncu 5.6 63,626

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 30,007

Yeraltı Canavarı 3
2001 48 Aksiyon Oyuncu    
2000 47 Dram Oyuncu 4.2 595

Aşkın Büyüsü
1998 45 Komedi Oyuncu 6.2 58,260
1998 45 Animasyon Oyuncu 5.9 14,182

Akşam Yıldızı
1996 43 Komedi Oyuncu 5.8 3,489
1996 Komedi Oyuncu 6.6 25,614
1994 Animasyon Oyuncu 7.7 23,760

Noel Baba
1994 41 Komedi Oyuncu 6.4 70,210
1994 41 Komedi Oyuncu 5.3 8,304
1993 Animasyon Oyuncu 7.9 16,758
1989 36 Macera Oyuncu 5.5 7,714
1988 35 Komedi Oyuncu 5.3 2,424
1988 35 Komedi Oyuncu 4.3 2,584
1988 35 Komedi Oyuncu 6.3 9,155
1988 35 Komedi Oyuncu 4.9 3,150

Deli Doktor
1988 35 Komedi Oyuncu 5.6 3,773
1987 34 Komedi Oyuncu 6.1 10,879

Cennet Kulübü
1986 33 Komedi Oyuncu 4.9 4,825
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 34,595
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,463
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017