Giriş Kayıt
Paul Groesse

Paul Groesse (81)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Paul Groesse, 28 Şubat 1906 Macaristan doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Gecenin Sıcağında (1967), The Music Man (1962), Küçük Kadınlar (1949), Thirty Seconds Over Tokyo (1944) gibi yapımlarla biliniyor.04 Mayıs 1987 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Şubat 1906
Ölüm Tarihi: 04 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Macaristan
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Sıcağında
1967 61 Suç Sanat Yönetmeni 8.0 56,888

Denizde Soygun
1966 60 Macera Sanat Yönetmeni 5.6 652

Telefonda A
1963 57 Müzikal Yapım Tasarımcısı 6.7 6,326
1962 56 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 353
1962 56 Müzikal Sanat Yönetmeni 7.7 14,143
1959 53 Suç Sanat Yönetmeni 6.8 1,782

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Sanat Yönetmeni 9.0 54,636
1959 53 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 1,945

Karamazov Kardeşler
1958 52 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 2,081

Koruyucu Melekler
1957 51 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 535

Aşk Kurbanı
1957 51 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 974
1956 50 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 1,002

Rapsodi
1954 48 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 727

Yeni İlahlar
1954 48 Müzikal Sanat Yönetmeni 5.8 285

Deniz Kurtları
1954 48 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 422
1953 47 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 453

Karnaval Kızı
1953 47 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 2,652
1951 45 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 425

Hz. Süleymanın Hazineleri
1950 44 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 4,835
1950 44 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 3,615
1949 43 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.2 2,216

Küçük Kadınlar
1949 43 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 5,374
1948 42 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 929
1948 42 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 257

Yeşil Çayırlar
1947 41 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 1,499
1946 40 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 4,661
1945 39 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 1,461
1944 38 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 4,586

Yuvaya Dönüş
1943 37 Macera Sanat Bölümü 7.2 4,324
1943 37 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 2,121
1941 35 Komedi Sanat Bölümü 7.3 4,530
1941 35 Komedi Sanat Bölümü 6.8 502
1941 35 Komedi Sanat Bölümü 7.5 2,029

Gurur Ve Önyargı
1940 34 Dram Sanat Bölümü 7.4 6,506
1938 32 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 742
1938 32 Dram Sanat Bölümü 6.1 640

Üç Yoldaş
1938 32 Dram Sanat Bölümü 7.4 1,382
1937 31 Dram Sanat Bölümü 6.3 788
1937 31 Tarihi Sanat Bölümü 7.2 255
Dizi Altyazıları
Westworld (15,445) 12 Monkeys (2,988) La casa de papel (2,986) Into the Badlands (2,400) Legion (1,985) The Expanse (1,678) Fear the Walking Dead (1,447) Vikings (1,198) Colony (1,161) Goliath (981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018