Giriş Kayıt
Paul Groesse

Paul Groesse (81)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Paul Groesse, 28 Şubat 1906 Macaristan doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Gecenin Sıcağında (1967), The Music Man (1962), Küçük Kadınlar (1949), Thirty Seconds Over Tokyo (1944) gibi yapımlarla biliniyor.04 Mayıs 1987 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Şubat 1906
Ölüm Tarihi: 04 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Macaristan
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Sıcağında
1967 61 Suç Sanat Yönetmeni 8.0 54,469

Denizde Soygun
1966 60 Macera Sanat Yönetmeni 5.6 652

Telefonda A
1963 57 Müzikal Yapım Tasarımcısı 6.6 6,149
1962 56 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 353
1962 56 Müzikal Sanat Yönetmeni 7.7 13,705
1959 53 Suç Sanat Yönetmeni 6.8 1,782

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Sanat Yönetmeni 9.0 51,199
1959 53 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 1,945

Karamazov Kardeşler
1958 52 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 1,995

Koruyucu Melekler
1957 51 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 480

Aşk Kurbanı
1957 51 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 939
1956 50 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 1,002

Rapsodi
1954 48 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 727

Yeni İlahlar
1954 48 Müzikal Sanat Yönetmeni 5.8 285

Deniz Kurtları
1954 48 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 422
1953 47 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 405

Karnaval Kızı
1953 47 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 2,652
1951 45 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 290

Hz. Süleymanın Hazineleri
1950 44 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 4,582
1950 44 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 3,455
1949 43 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.2 2,108

Küçük Kadınlar
1949 43 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 5,093
1948 42 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 805
1948 42 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 257

Yeşil Çayırlar
1947 41 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 1,499
1946 40 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 4,388
1945 39 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 1,330
1944 38 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 4,375

Yuvaya Dönüş
1943 37 Macera Sanat Bölümü 7.2 3,966
1943 37 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 2,041
1941 35 Komedi Sanat Bölümü 7.3 4,233
1941 35 Komedi Sanat Bölümü 6.8 502
1941 35 Komedi Sanat Bölümü 7.5 2,029

Gurur Ve Önyargı
1940 34 Dram Sanat Bölümü 7.4 6,393
1938 32 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 742
1938 32 Dram Sanat Bölümü 6.1 640
1938 32 Dram Sanat Bölümü 7.4 1,222
1937 31 Dram Sanat Bölümü 6.3 788
1937 31 Tarihi Sanat Bölümü 7.2 255
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017