Giriş Kayıt
Daniel Grodnik

Daniel Grodnik


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Senarist, Yapım Yöneticisi

Daniel Grodnik, yapımcı, yönetmen asistanı, senarist, yapım yöneticisi. Harika Çocuk (1995), Kör Şiddet (1989), Camille (2008), Man's Best Friend (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dan Grodnick | Dan Grodnik
Takma İsmi: Danny
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    
2016 Aksiyon Yapımcı 4.0 563
2016 Dram Yapımcı 4.9 1,541

Dedektif Galban
2016 Suç Yapımcı 4.2 7,714

Soygun
2015 Aksiyon Yapımcı 6.1 19,049
2014 Aksiyon Yapımcı 4.3 3,175
2014 Dram Yapımcı 3.9 1,037
2012 Komedi Yapımcı 5.2 520
2011 Suç Yapımcı 5.0 3,470
2011 Komedi Yapımcı    

Kardaki Yaratık
2008 Macera Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
3.3 1,464

Kurt Adam
2008 Korku Yapımcı    
2008 Macera Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.1 3,923
2007 Dram Yapımcı    
2007 Korku Yapımcı    
2006 Dram Yapımcı 7.0 38,617
2006 Komedi Yapımcı 5.9 7,239
2006 Dram 6.2 851

Gecenin Ardından
2006 Dram Yapımcı 6.2 2,345

Kan Emiciler
2005 Aksiyon Yapımcı    
2005 Suç Yapımcı 4.7 568

Öldüren Buluş
2004 Dram Yapımcı 5.3 1,387
2004 Korku Yapımcı    
2004 Korku Yapımcı    

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Yapımcı 6.4 3,523
1998 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.8 261
1998 Dram Yapımcı 6.5 493

Harika Çocuk
1995 Dram Yapımcı 6.5 24,759
1995 Suç Yapımcı 6.5 1,494
1993 Komedi Yapımcı 5.1 3,064
1993 Gizem Yapımcı    

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Yapımcı 7.6 113,128

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Yapımcı 6.3 10,843
1988 Dram Yapımcı 5.8 3,020
1983 Macera Yapımcı 6.0 3,880

Dehşet Treni
1980 Korku Senarist
Yapımcı
5.9 6,686
1980 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
5.1 2,180
1974 Komedi Çeşitli 6.6 1,555
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,234) Allied (11,391) Moana (7,075) Lion (5,431) Arrival (3,734) Hacksaw Ridge (3,172) Nocturnal Animals (2,928) Shut In (2,221) Underworld: Blood Wars (2,185) Fences (1,842)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,782) The Expanse (7,393) Taboo (7,159) Legion (6,026) Arrow (5,783) The Big Bang Theory (5,561) Vikings (4,397) The Blacklist (3,158) Sherlock (2,754) Suits (2,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017