Giriş Kayıt
Cyril Grize

Cyril Grize


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Cyril Grize, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

At
1970 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.8 444
1966 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 138
1965 Macera Yapım Yöneticisi 6.9 4,521

Fantoma
1964 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.0 7,017
1964 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 171
1963 Aksiyon Yapımcı 5.5 128
1962 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 241
1958 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 326
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (14,608) Blade Runner 2049 (3,686) Jigsaw (2,773) Last Flag Flying (2,520) Geostorm (2,518) The Man from Earth: Holocene (2,492) The Open House (1,387) Dunkirk (1,261) The Foreigner (1,104) It (1,064)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,894) Black Mirror (6,017) Supernatural (4,877) The Big Bang Theory (4,299) Shameless (2,960) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,774) The Blacklist (2,414) The Flash (2,025) The X Files (2,002) Star Trek: Discovery (1,610)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018