Giriş Kayıt
Cyril Grize

Cyril Grize


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Cyril Grize, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

At
1970 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.8 444
1966 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 138
1965 Macera Yapım Yöneticisi 6.9 4,521

Fantoma
1964 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.0 6,427
1964 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 171
1963 Aksiyon Yapımcı 5.5 128
1962 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 241
1958 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 326
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,937) Rogue One (4,768) Split (3,436) Assassin's Creed (2,413) Brimstone (2,126) Paterson (1,742) Hidden Figures (1,548) The Institute (1,544) The Great Wall (1,194) Passengers (1,065)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,804) Legion (6,842) Arrow (3,667) Legends of Tomorrow (2,140) Into the Badlands (2,073) The Blacklist (1,653) Vikings (1,541) Black Sails (1,534) Game of Thrones (1,418) 24: Legacy (1,399)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017