Giriş Kayıt
Chris Grismer

Chris Grismer


Yönetmen, Yapımcı

Chris Grismer, yönetmen, yapımcı. Vampir Günlükleri (2009), Kökenler (2013), Designated Survivor (2016), Kyle Xy (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 6.4 189
2016 Korku Yapımcı
Yönetmen
6.6 1,480
2016 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.8 43,854
2016 Dram Yönetmen 7.2 8,107
2015 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.2 14,964

Kökenler
2013 Dram Yönetmen 8.3 91,991
2013 Kısa Metraj 7.8 51
2011 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.3 8,394

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Yönetmen 7.6 133,591

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.8 245,601
2009 Dram Yönetmen 7.6 8,658
2009 Komedi Yönetmen 7.5 8,046
2006 Dram Yönetmen 7.6 26,195
2006 Suç Yönetmen 6.3 330
2000 Dram Yönetmen 8.3 16,538
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018