Giriş Kayıt
Scott Grimes

Scott Grimes (46)


Oyuncu, Müzisyen

Scott Richard Grimes, 09 Temmuz 1971 Lowell, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Kardeşler Takımı (2001), The Orville (2017), Mahluklar (1986), Mahluklar 2 (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Richard Grimes
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1971
Doğum Yeri: Lowell, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: The Merry Men
Takma İsmi: Leprechaun
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu 7.8 20,018
2016 45 Dram Oyuncu 7.8 53
2014 43 Komedi Oyuncu 6.3 284

Kış Masalı
2014 43 Dram Oyuncu 6.2 45,312
2014 43 Aile Oyuncu    
2011 40 Kısa Metraj Müzik 8.4 18
2010 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 225,869
2010 Komedi Oyuncu 7.5 2,207
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 70,370
2009 Suç Oyuncu 6.7 39,689
2007 36 Komedi Oyuncu 5.7 317
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 95,570
2003 32 Dram Oyuncu    

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Oyuncu 9.5 256,941
2001 30 Belgesel Oyuncu    
1999 28 Komedi Oyuncu 6.7 23,165

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 260,735

Denizde İsyan
1995 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 87,104

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,424
1994 Dram Oyuncu 6.8 7,894
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Mahluklar 3
1991 20 Komedi Oyuncu 4.3 9,015

Mahluklar 2
1988 17 Komedi Oyuncu 5.3 10,337
1987 16 Animasyon Oyuncu 5.3 51

Mahluklar
1986 15 Aksiyon Oyuncu 6.0 25,788
1984 Dram Oyuncu 6.8 865
1984 Komedi Oyuncu 6.5 8,314
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017