Giriş Kayıt
Joe Grimaldi

Joe Grimaldi


Sesler

Joe Grimaldi, sesler. Hastanede Dehşet (1979), Sevgililer Günü Laneti (1981), Agnes of God (1985), Ilsa: She Wolf of the SS (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Grimaldi | Jo Grimaldi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Aksiyon Sesler 3.5 4,011

Ay Çarpması
1987 Komedi Sesler 7.1 38,951
1987 Aksiyon Sesler 5.6 289

Şeytan Kapısı
1987 Korku Sesler 6.0 11,593

Büyülü Yılbaşı
1985 Aile Sesler 6.7 2,260
1985 Dram Sesler 6.6 5,691
1985 Komedi Sesler 6.7 465
1984 Komedi Sesler    

Yılbaşı Hikayesi
1983 Komedi Sesler 8.0 112,165
1983 Komedi Sesler 4.9 9,229

Perdeler
1983 Suç Sesler 5.8 2,309
1982 Biyografi Sesler 7.7 1,303

Öldüren Gözler
1982 Korku Sesler 4.4 768

İnsan Değildiler
1982 Suç Sesler 6.6 7,081
1981 Komedi Sesler 6.2 33,190

Ateş Savaşı
1981 Macera Sesler 7.4 17,709
1981 Animasyon Sesler 6.7 25,882

Sevgililer Günü Laneti
1981 Korku Sesler 6.2 13,825

Dehşet
1980 Korku Sesler 7.3 23,851
1980 Komedi Sesler 5.7 140
1979 Suç Sesler 5.3 219
1979 Dram Sesler 5.8 576

Hastanede Dehşet
1979 Korku Sesler 6.9 20,192
1979 Suç Sesler 7.0 3,698

Yangın
1979 Aksiyon Sesler 3.5 683
1978 Dram Sesler 5.8 495
1977 Macera Sesler 6.5 1,054

Kuduz
1977 Korku Sesler 6.4 11,815
1976 Suç Sesler 5.7 191
1975 Korku Sesler 5.2 6,139
1974 Suç Sesler 6.5 3,590
1971 Animasyon Sesler 7.5 216
1971 Dram Sesler 7.4 14
Film Altyazıları
The Foreigner (8,910) The Mountain Between Us (5,534) Flatliners (5,434) Beyond Skyline (3,698) Stronger (3,646) Dunkirk (3,520) It (2,944) American Made (2,385) Kingsman: The Golden Circle (2,152) Victoria & Abdul (1,835)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017