Giriş Kayıt
Joe Grimaldi

Joe Grimaldi


Sesler

Joe Grimaldi, sesler. Hastanede Dehşet (1979), Sevgililer Günü Laneti (1981), Agnes of God (1985), Ilsa: She Wolf of the SS (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Grimaldi | Jo Grimaldi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Aksiyon Sesler 3.5 4,011

Ay Çarpması
1987 Komedi Sesler 7.1 37,233
1987 Aksiyon Sesler 5.6 289

Şeytan Kapısı
1987 Korku Sesler 6.0 10,869

Büyülü Yılbaşı
1985 Aile Sesler 6.7 2,260
1985 Dram Sesler 6.6 5,526
1985 Komedi Sesler 6.7 465
1984 Komedi Sesler    

Yılbaşı Hikayesi
1983 Komedi Sesler 8.0 110,272
1983 Komedi Sesler 4.9 8,735

Perdeler
1983 Suç Sesler 5.8 2,309
1982 Biyografi Sesler 7.7 1,303

Öldüren Gözler
1982 Korku Sesler 4.4 768

İnsan Değildiler
1982 Suç Sesler 6.6 6,650
1981 Komedi Sesler 6.2 32,242

Ateş Savaşı
1981 Macera Sesler 7.4 17,027
1981 Animasyon Sesler 6.7 24,564

Sevgililer Günü Laneti
1981 Korku Sesler 6.2 13,149

Dehşet
1980 Korku Sesler 7.3 22,797
1980 Komedi Sesler 5.7 140
1979 Dram Sesler 5.8 556

Hastanede Dehşet
1979 Korku Sesler 6.9 18,459
1979 Suç Sesler 7.0 3,698

Yangın
1979 Aksiyon Sesler 3.5 683
1978 Dram Sesler 5.8 495
1977 Macera Sesler 6.5 1,054

Kuduz
1977 Korku Sesler 6.4 11,002
1976 Suç Sesler 5.7 191
1975 Korku Sesler 5.2 5,816
1974 Suç Sesler 6.5 3,298
1971 Animasyon Sesler 7.5 216
1971 Dram Sesler 7.4 14
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,328) Split (5,045) Rogue One (4,781) Hidden Figures (3,734) Assassin's Creed (3,097) Paterson (2,872) Patriots Day (2,434) Allied (1,891) Brimstone (1,605) Passengers (1,287)
Dizi Altyazıları
Legion (8,344) Arrow (4,950) The Flash (4,848) The Expanse (2,626) Legends of Tomorrow (2,469) The Blacklist (2,010) The 100 (1,883) Colony (1,813) Designated Survivor (1,723) Vikings (1,707)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017