Giriş Kayıt
Joe Grimaldi

Joe Grimaldi


Sesler

Joe Grimaldi, sesler. Hastanede Dehşet (1979), Sevgililer Günü Laneti (1981), Agnes of God (1985), Ilsa: She Wolf of the SS (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Grimaldi | Jo Grimaldi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Aksiyon Sesler 3.5 4,011

Ay Çarpması
1987 Komedi Sesler 7.1 40,445
1987 Aksiyon Sesler 5.6 289

Şeytan Kapısı
1987 Korku Sesler 6.0 12,051

Büyülü Yılbaşı
1985 Aile Sesler 6.7 2,260
1985 Dram Sesler 6.6 5,691
1985 Komedi Sesler 6.7 465
1984 Komedi Sesler    

Yılbaşı Hikayesi
1983 Komedi Sesler 8.0 116,120
1983 Komedi Sesler 4.9 9,229

Perdeler
1983 Suç Sesler 5.8 2,309
1982 Biyografi Sesler 7.7 1,303

Öldüren Gözler
1982 Korku Sesler 4.4 768

İnsan Değildiler
1982 Suç Sesler 6.6 7,081
1981 Komedi Sesler 6.2 33,842

Ateş Savaşı
1981 Macera Sesler 7.4 18,132
1981 Animasyon Sesler 6.7 26,803

Sevgililer Günü Laneti
1981 Korku Sesler 6.2 14,189

Dehşet
1980 Korku Sesler 7.3 24,339
1980 Komedi Sesler 5.7 140
1979 Suç Sesler 5.3 219
1979 Dram Sesler 5.8 576

Hastanede Dehşet
1979 Korku Sesler 6.9 20,898
1979 Suç Sesler 7.0 3,698

Yangın
1979 Aksiyon Sesler 3.5 683
1978 Dram Sesler 5.8 495
1977 Macera Sesler 6.5 1,054

Kuduz
1977 Korku Sesler 6.4 12,218
1976 Suç Sesler 5.7 191
1975 Korku Sesler 5.2 6,243
1974 Suç Sesler 6.5 3,710
1971 Animasyon Sesler 7.5 216
1971 Dram Sesler 7.4 14
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018